28 °C Budapest

Bérelj celeblakást! Luxusotthonok álomkörnyezetben

Pénzcentrum
2009. augusztus 28. 11:02

A válság előtt számos híresség szórt ki dollármilliókat egzotikus környezetben található nyaralókra, melyektől a szűkös kereslet következtében csak jelentős veszteséggel lehetne túladni. A luxusingatlanok magas fenntartási költségit azonban valamiből fizetni kell, ezért többen a nyaralók bérbeadása mellett döntöttek.

A sztárok között akad olyan, aki akár fél tucat ingatlant is összevásárolt a világ különböző pontjain, de ezek fenntartása egyre nagyobb gondot okoz. Egy ügynökség felismerte ezt a problémát és a hétköznapi emberek számára is elérhetővé tette, hogy a hírességek nyaralóiban töltsenek egy-két hetet.

A bérlők kiváltságának azonban ára van, a bérleti díjak heti 6-10 ezer dollár között változnak. Az ügynökség megbízói között szerepelnek mágnások, színészek és celebek egyaránt. Ezeket az embereket nem teszi gazdagabbá ez a néhány ezer dollár, de így nem saját zsebből, hanem a befolyó pénzből finanszírozhatják a fenntartási költségeket.

Hírességek otthonában masszíroztathatjuk a hátunkat (Forrás: overseaspropertymall.com)

Az ügynökség olyan hírességektől kapott megbízást, mint Mick Jagger, Richard Branson, Bruce Willis, vagy Pierce Brosnan. A cég képviselője elmondta, hogy a legnépszerűbbek a Karib-térségben található célpontok, valamint Hawaii.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 27. hétfő
Hella
22. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem