4 °C Budapest

Bérelj celeblakást! Luxusotthonok álomkörnyezetben

Pénzcentrum
2009. augusztus 28. 11:02

A válság előtt számos híresség szórt ki dollármilliókat egzotikus környezetben található nyaralókra, melyektől a szűkös kereslet következtében csak jelentős veszteséggel lehetne túladni. A luxusingatlanok magas fenntartási költségit azonban valamiből fizetni kell, ezért többen a nyaralók bérbeadása mellett döntöttek.

A sztárok között akad olyan, aki akár fél tucat ingatlant is összevásárolt a világ különböző pontjain, de ezek fenntartása egyre nagyobb gondot okoz. Egy ügynökség felismerte ezt a problémát és a hétköznapi emberek számára is elérhetővé tette, hogy a hírességek nyaralóiban töltsenek egy-két hetet.

A bérlők kiváltságának azonban ára van, a bérleti díjak heti 6-10 ezer dollár között változnak. Az ügynökség megbízói között szerepelnek mágnások, színészek és celebek egyaránt. Ezeket az embereket nem teszi gazdagabbá ez a néhány ezer dollár, de így nem saját zsebből, hanem a befolyó pénzből finanszírozhatják a fenntartási költségeket.

Hírességek otthonában masszíroztathatjuk a hátunkat (Forrás: overseaspropertymall.com)

Az ügynökség olyan hírességektől kapott megbízást, mint Mick Jagger, Richard Branson, Bruce Willis, vagy Pierce Brosnan. A cég képviselője elmondta, hogy a legnépszerűbbek a Karib-térségben található célpontok, valamint Hawaii.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 27. vasárnap
Virgil
47. hét
November 27.
Advent (1.)
November 27.
Nemzetközi Aura nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 26. 19:16