13 °C Budapest

Járai és a túladagolás: egy lóval beszélget a volt jegybankelnök - exkluzív képek

2009. május 27. 14:02

Különleges képekhez jutott a Pénzcentrum. A CIG Közép-európai Biztosító Zrt. sajtótájékoztatójának egyik brosúráján olyan képek láthatók, melyeken nem kisebb nevek, mint Járai Zsigmond - az Orbán-kormány pénzügyminisztere, volt jegybankelnök, a CIG a Felügyelő Bizottságának elnöke - és Overdose, a magyar csodaló beszélgetnek.

A kiadvány egyébként nem csak ezért érdekes, hanem azért is, mert maga Overdose nyilatkozik a szerkesztőknek.

Fotó: CIG Közép-európai Biztosító Zrt.

Elismerően szól a CIG Közép-európai Biztosító Zrt vezetőiről, akik meglátogatták őt: "Igen, egy komoly biztosító vezetői, akik azon törik a fejüket, hogyan érezhetném magam minél nagyobb biztonságban. Tudja, sokat utazom, és Rómában is alig győztem kerülgetni a gyepen lévő gödröket. S így nekem is jobb istállóra telik belőle" - mondta a magyar csodaló.

Fotó: CIG Közép-európai Biztosító Zrt.

Mint azt megtudtuk, Horváth Béla, a CIG Közép-európai Biztosító vezérigazgatója és Járai Zsigmond, a Felügyelő Bizottság elnöke még februárban az alagi istállóban látogatta meg Overdose-t, közölni vele az örömhírt, miszerint támogatni fogják külföldi futásait.

Fotó: CIG Közép-európai Biztosító Zrt.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A CIG -és terméke a Pannónia életbiztosítás- honlapjának linkje egyébként szerepel Overdose hivatalos honlapján is. Horváth Béla vezérigazgató a fent említett kiadványban elmondta, a versenyló szakmai stábját kiválónak tartják, a CIG feladata pedig a nyugodt háttér biztosítása. Cserébe Overdose fogja felhívni az ország figyelmét a Pannónia Biztosításra.

 

Fotó: CIG Közép-európai Biztosító Zrt.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 19. 17:45