4 °C Budapest

Sikeres Járaiék biztosítója: irány Románia

2009. május 27. 13:35

Komoly sikereket ért el az úgynevezett unit-linked biztosítások terén a CIG Közép-európai Biztosító Zrt. Mint az mai sajtótájékoztatójukon elhangzott: már Romániában is terjeszkedik az egyetlen hazai alapítású biztosító. A társaság 2,2 millió darab új 7 éves lejáratú kamatozó részvényt bocsátott ki 1 milliárd 12 millió forint értékben.

Egy évvel ezelőtt lépett piacra az egyetlen hazai alapítású, főként magánszemélyek tulajdonában lévő biztosító. A Járai Zsigmond - volt pénzügyminiszter, későbbi jegybankelnök- nevével fémjelzett CIG Közép-európai Biztosító Zrt. az életbiztosítási piac egyik meghatározó szereplője, termékeit és szolgáltatásait nagy részben brókerek -elsősorban a BROKERNET- révén értékesíti.

Járai Zsigmond elmondta: 2,2 millió darab új 7 éves lejáratú kamatozó részvényt bocsátottak ki 1 milliárd 12 millió forint értékben. Az új részvényekből a jelenlegi tulajdonosi kör vásárolhat.

A Magyar Biztosítók Szövetségének adatai szerint társaság továbbra is piacvezetőnek számít a unit-linked, azaz az új kötésű, rendszeres díjas befektetési életbiztosítások területén.

Új termékük, a kedvező díjú kockázati életbiztosítás, melynek díjai 5 évente 5 százalékkal csökkennek. A terméket kifejezetten családok, szülők számára ajánlják, hiszen lehetőség van két biztosított egy szerződésben való biztosítására is.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A társaság vezetői kiemelkedő eredménynek tartják külföldi terjeszkedésüket: a Romániai menedzsment és értékesítő hálózat már készen áll az ügyfelek fogadására, az ottani engedélyek megszerzése, termékek kifejlesztése is a megfelelő ütemben zajlott.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 16. 19:55
Garázdaság mellett immáron még egy tényállás miatt folyik büntetőeljárás a Telex és a Gulyáságyú Méd...
Bankmonitor  |  2024. április 16. 12:05
Az otthonfelújítási támogatás részletszabályai még nem ismertek, egy sor fontos dolgot nem tudunk a...
Holdblog  |  2024. április 16. 06:03
A tavalyi lengyel politikai fordulat a Donald Tusk vezette koalíció kormányra kerülése az ország gaz...
MNB Intézet  |  2024. április 15. 11:07
Sokan meglepődnek azon, hogy az USA-ban nem a hard landing forgatókönyv látszik megvalósulni. Valójá...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem