2 °C Budapest

Valósítsa meg legkülönbözőbb pénzügyi céljait a Generalival! (x)

Pénzcentrum
2008. április 25. 06:55

Három ilyen fogás ritkán jön egyszerre: biztosítás, megtakarítás, jelzáloghitel egybenPaál Zoltánt, a Generali-Providencia Biztosító Zrt. személybiztosítási területért és banki kapcsolatokért felelős igazgatósági tagját kérdeztük új termékükről, az Aranyszárny Trió banki jelzáloghitellel megköthető rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításról.

- Mi a Generali Aranyszárny Trió konstrukciójának a lényege? Mitől más, mitől több, mint egy annuitásos jelzáloghitel?
A Generali Aranyszárny Trióval ügyfeleink szerződött partnerbankjainknál úgy vehetnek fel jelzáloghitelt céljaik megvalósításához, hogy a teljes törlesztőrészleten belül a tőketörlesztésre fordítandó pénzüket nálunk befektetve, akár többletnyereséghez is juthatnak. Hogy csak egy leegyszerűsített példával éljek: az Aranyszárny Triót választó ügyfél a jelzáloghitel lejáratakor akár új bútorokat is vehet a lakásába, tehát ezzel a konstrukcióval,nemcsak hitelét törleszti, hanem újabb pénzügyi lehetőségek is megnyílhatnak előtte.

- Izgalmasan hangzik, de hogyan működik ez a konstrukció?
Tanácsadóink a hitelfelvételi folyamat során végig segítik mind a banki mind a biztosítói kapcsolattartást. Ügyfeleink a jelzáloghitel futamideje alatt a kamatot és a kezelési költséget a bank felé, a tőketartozás részleteit pedig biztosítónk felé fizetik. Ez utóbbit az Aranyszárny Trió befektetési egységekhez kötött életbiztosításba forgatjuk. A jelzáloghitel tőketörlesztésére összegyűjtött megtakarításokhoz igény szerint többféle kockázatú eszközalapból állítható össze a befektetési portfólió. A tőketartozás megtérülésén felüli többletnyereséggel pedig az ügyfél rendelkezhet a szerződés lejáratakor. A befektetések kezelése nyilvános, így az eszközalapok árfolyamából folyamatosan tájékozódhat, hogy aktuálisan mennyit érhet a megtakarítása, és milyen további befektetési lehetőségei vannak.

- Csak ezzel növelheti megtakarítását?
- Meghatározott díjfizetési határok felett még ajándék befektetési egységeket adunk bónuszként ügyfeleinknek.
- Illetve lehetősége van eseti díjak befizetésével is növelni megtakarítási számláját.

- Milyen további előnyei vannak ennek a pénzügyi konstrukciónak?
A Generali Aranyszárny Triója egy rendkívül rugalmas megtakarítási forma. Az ügyfél az értékkövetés mértékének megválasztásával befolyásolhatja a biztosítási szerződés kezdeti díját, valamint dönthet arról is, hogy milyen díjfizetési ütemben kívánja fizetni a megtakarítások részleteit. Továbbá a biztosítás szolgáltatása kamatadó-mentes, és nem terheli örökösödési illeték sem.

- Mennyire kezelhető rugalmasan a "három az egyben" konstrukció biztosítási része a futamidő alatt?
E tekintetben is igyekeztünk ügyfeleink igényeihez alkalmazkodni. Életbiztosítási szerződéseiken különböző tranzakciók kezdeményezhetők. Például a futamidő alatt lehetőség van a befektetési eszközalapok közötti átváltásra, átirányításra, valamint esetenként a bank hozzájárulásával részleges
visszavásárlásra is. Módosítható a biztosítási összeg, és kiegészítő biztosítások kötésére is lehetőség van.

További részletekért, kérjük, keresse fel a generali.hu/trio internetes oldalunkat vagy hívja a 06-40-200-250-es telefonszámon TeleCenterünket.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 25. 19:54
79 éves korában érte őt a halál.
Bankmonitor  |  2024. április 25. 16:14
Egy Revolut számlával remekül kiegészítheted a hazai bankszámlád szolgáltatásait. Cikkünkből megtudh...
Kiszámoló  |  2024. április 25. 11:20
Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből...
MNB Intézet  |  2024. április 25. 11:11
Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni....
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem