17 °C Budapest

Itt az RTL Klub és a TV2 bejelentése: ez átrendezheti a hazai tv-s piacot

2020. október 21. 10:05

A járvány felforgatta a tévés piacot is. Forgatások álltak le teljesen vagy mentek kényszerszünetre a korlátozások és egyes stábtagok megfertőződése miatt. A TV2 Csoport és az RTL Magyarország ezzel együtt is azt jelentette be: számos új sorozattal és show-val készülnek a következő évre.

RTL Magyarország

A cégnek pandémia miatt le kellett állítaniuk forgatásokat, így az X-Faktorét, a Survivor-ét és több sorozat készítése is megszakadt. Jövőre azonban ennek ellenére ismét lesz X-Faktor és a Cápák Között gazdasági vetélkedőből is jön az új évad és a Survivor reality folytatását is tervezik - mondta el Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME) tegnapi konferenciáján.

Sorozatok terén az eddigiek, A Tanár, az Apatigris, A mi kis falunk és a Mellékhatás új évadai mellett két további sorozat fejlesztése már jelenleg is zajlik. A Drága örökösök decemberben befejeződik, az alkotók azonban már dolgoznak az új, Keresztanyu című sorozaton. Az RTL II-n novemberben érkezik a Való Világ jubileumi tizedik évada, indul Friderikusz Sándor műsora, az Életünk története - sztárpárok jövőutazása, bár ez utóbbinak a Blikk cikke szerint egyelőre le kellett állítani a forgatását, miután a stábból többen is megfertőződtek a koronavírussal.

TV2 Csoport

Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója ugyanitt elmondta, hogy 2021-ben lesz képernyőn a Sztárban sztár leszek! 2. évada és A Nagy Duett új évada is. Emellett visszatér az Exatlon Hungary sportvetélkedő is, a Doktor Balaton című sorozat jelenleg forgatott első évadának premierje pedig 2021 elejére várható. Szintén hamarosan érkezik a csatornára a Séfek séfe 3. évada. Pár héten belül kezdik sugározni a Nicsak, ki vagyok? második szériáját és a Farm című műsor is érkezik.

TeenNick, LifeTV, Ozone TV

Az eseményen a két nagy szereplő mellett elhangzott az is, a ViacomCBS a megszűnő RTL Spike helyett TeenNick néven elsősorbam vígjátékokat vetítő tinicsatornát hoz be a hazai piacra, Hajdú Péter, a LifeTV-t és az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója pedig azt jelentette be, hogy a LifeTV jövő februártól háromórás élő reggeli műsort indít.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem