Plastic bottle or gallon of purified drinking water inside drinking water or beverage factory which has automated conveyor production line. Water manufacture

Komoly átalakítás a Tesco-áruházakban: sok magyar vásárló nézhet nagyot, ezt érdemes tudni

2024. május 30. 21:01

Országszerte összesen több mint 200 automata biztosítja az egyszer használatos, valamint az újratölthető italcsomagolások leadását a Tesco áruházaiban - olvasható az áruházlánc közleményében.  

Országszerte összesen több mint 200 automata biztosítja az egyszer használatos, valamint az újratölthető italcsomagolások kényelmes leadását a Tesco áruházaiban. Az áruházlánc az egyéb hulladékok körforgásos rendszerét is kiemelten kezeli, melynek eredményeként egy év alatt 33 kamionnyi saját működésből származó fóliát használt fel tescós műanyag szatyrok gyártásához, újrafelhasználható szállítási, illetve tárolási megoldásokkal pedig több mint 2200 tonnával csökkentette károsanyag-kibocsátását.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 17. hétfő
Laura, Alida
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem