7 °C Budapest
Charming lady holding decor for Christmas tree

Évente csak egyszer van ilyen akció az Aldiban, Lidl-ben, Tescóban: mindenki ezekért áll most sorba

2022. december 9. 13:02

Rengeteg karácsonyi dekorációs eszközt áraztak le a hazai áruházláncok, és a Pénzcentrum most össze is szedte a legjobb/legizgalmasabb ajánlatokat. Lesz itt minden, a fényfűzérektől elkezdve, a gyertyákon, karácsonyfadíszeken, mécseseken át egészen a rénszarvasos vízijácintkosárig.

A legnagyobb hazai boltláncok már október végén, november elején elkezdték kipakolni a karácsonyi tematikus termékeiket, de ahogy fordulunk rá a célegyenesre, egyre több és több termék kerülhet ki. A karácsony pedig vészesen közeledik, alig 2,5 hét, és itt a szenteste. Úgyhogy, aki mindenféle karácsonyi dekorációval díszítené föl a házát, annak most már ideje kiválasztani a legmegfelelőbb csecsebecséket.

Azért, hogy segítsünk a választásban a Pénzcentrum most összegyűjtötte, hogy a hazai üzletek, milyen tematikus dekorációs kellékekkel készülnek. Megnéztük mennyibe kerülnek a különböző díszek, díszvilágítások, asztalra való dekorok, gyertyák. Lesz itt minden az összes nagy bolt kínálatából, a Tescótól a Lidl-n át, a Spar-ig, Aldi-ig, Auchanig.

Dekor minden mennyiségben

Tesco

A hiper ünnepi kiadványában, ami november 29-től december 24-ig érvényes, a karácsonyi üvegtálaló 3 299, a szívószálas üveggömb 1 299, a karácsonyi konyharuha 1 699, a Manós bögre 3 199 forintba kerül. Különböző ágyneműket 8-9 ezer forint környékén lehet kapni, a karácsonyi függődísz 1 999, a különböző koszorúk pedig 3-6 ezer forint között mozognak. Egyéb csecsebecsék, mint például a rénszarvasos vízijácintkosár 5 699, a karácsonyi tárolódoboz 1 249, a Tesco asztali gyertya 899 forintba kerül. Érdemes hozzátenni, hogy a Tesco minden esetben kedvezményt ad ezekre az árakra, ugyanis az összes meghirdetett termékének van ClubCard ára, ami pár száz forinttól, akár több mint 1 000 forint engedményt is ad az árból.

A Tesco aktuális akciót itt éred el!

Spar

A Spar üzletekben minden girland árából lejön 30 százalék, ahogy minden karácsonyi dekorgömb árából is. Emellett lehet kapni kisállat kiegészítőt karácsonyi mintával, ennek az ára 749 forint. Karácsonyi illatgyertyák 1 199 forintért kaphatók, miközben minden Popstar szalvéta árából lejön 20 százalék. A karácsonyi asztalterítő 3 499, a diótörő 1 099, a karácsonyi süteménykiszúró pedig 219 forint.

A Spar további ajánlatait itt találod!

Lidl

A diszkont eheti újságjában találunk napelemes LED-fényfűzért 4 999 forintos áron, de van hangulatos ünnepi dekoráció 3 999 forintért is. Az ajándéktasak 4 vagy 6 darabos 999 forintba kerül, de van 5 méternyi ajándékcsomagolópapír is 499 forintrét, ahogy karácsonyi mintás lábtörlő 1 599, LED-s galaxis fényfüzér pedig 6 999 forintért. A karácsonyi utca dekoráció készlet 5 999 forintért kerülhet bárki kosarába.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Lidl aktuális ajánlataiért kattints ide!

Auchan

A hipernél a Regina karácsonyi szalvéta 349, a Nicky Happy Holiday szalvéta 1 290, a tetős illatgyertya 1 290, a ledes mécses szett 1 390, míg az üveggyertya 1 590 forintba kerül. A toboz gyertya 749, a glitteres mécsestartó 499, a karácsonyi üveg kanállal 1 590, míg lámpást 1 490 forintért lehet kapni. Különböző figuragyertyák 1 190 és 1 390 forint között kaphatók, de fa mécsestartót 499 forintért, glitteres teamécses szettet pedig 699-ért lehet vásárolni. A karácsonyi mintás bögre 1 090 helyett 799-ért vihető haza, miközben a karácsonyi mintás tányér 1 390, a karácsonyi mintás müzlistál pedig 1 190 forint. A hiper különböző karácsonyi csomagolópapírjai 399-999 forint között kaphatók, miközben számos karácsonyi dekorácis termékre adnak 30 százalékos árengedményt.

Az Auchan akció itt nézhetők meg!

Aldi

A német diszkont eheti számában az elektromos kandallót 34 990 forint helyett 17 990 forintért árulja. Az ünnepi váza darabja 4 999, a mikulásvilág 12 cm-es cserépben 899 forintba kerül. A 8  különböző világítási módot felmutató LED-fényfüzér 5 499 forintért keresi gazdáját, de lehet kapni festhető karácsonyi fafigurákat- vagy üveggömbkészletet 2 299 forintért. LED-akrifigurák pedig 9 999 forintos darabáron kerülhetnek a kosárba.

Az Aldi aktuális akciót ide kattintva érheted el!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem