4 °C Budapest
Woman using laptop computer and credit card to do shopping.

Májustól hiába keresed: megszűnik az egyik legrégebbi magyar webshop, ez lesz helyette

2022. április 19. 11:26

Májustól megszűnik az Extreme Digital, a helyét átveszi az eMAG értékesítési felülete.

Májustól megszűnik az Extreme Digital, a helyét átveszi az eMAG értékesítési felülete, a teljes kínálat is itt lesz elérhető - derült ki a megjelent tájékoztatóból. A vállalat kuponakciót is hirdetett az átállásra, a felhasználóknak nem kell újból regisztrálni, ha már volt fiókjuk az Edigital-on.

A 2001-ben alapított elektronikai áruházat még 2019-ben vásárolta fel az eMAG, most pedig úgy tűnik, teljesen be is kebelezik az Extreme Digitalt.

Frissítés: közben befutott az ügyben a hivatalos közlemény is. A vállalat megerősítette, hogy a három éve bejelentett fúziójának utolsó fázisához értaz eMAG és az Extreme Digital, melynek keretében 2022. május 2-ától egy közös platformon lesz elérhető mindkét márka teljes, mintegy 4 milliós termékkínálata és összes szolgáltatása.

Az Extreme Digital eMAG platformjára való “beköltözését” a vállalat április 19. és május 11. között a mobilakalmazásból aktiválható, és ott levásárolható vásárlási utalványokkal és egyéb kiemelt ajánlatokkal ünnepli. Az Extreme Digital a sok éve jól működő, offline és online platformokat ötvöző működési modelljét is viszi magával, ami az  eMAG-Extreme Digital közös márka fontos alappillérje marad, az üzlethálózat a továbbiakban is erősíti a márka online láthatóságát - írták.

Mostanra értünk a két márka fúziójának utolsó fázisához, amelynek keretében a webáruházainkat is közös platformra költöztetjük. Régóta készülünk erre a változásra, ami vásárlóink számára is számos előnnyel jár majd: már rövid távon pozitív változásokat fognak tapasztalni, többek közt a rendelések teljesítésének gyorsaságában. Az egy platformra költözéssel az Extreme Digital elmúlt több mint húsz év alatt a műszaki cikkek terén kialakított szakértői imázsa nem vész el, hiszen az eMAG megörökölte a terület hatékony kiszolgálásával kapcsolatos know-how-t, továbbá a szaküzletekben és az egyéb részlegekben is rengeteg egykori edigitalos munkatársunk dolgozik

- mondta el Várkonyi Balázs, az eMAG-Extreme Digital ügyvezetője.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Mint közölték, azáltal, hogy az Extreme Digital szolgáltatásait az eMAG platformjába integrálják, jelentősen csökken a cégszervezet komplexitása. Az eMAG-Extreme Digital jelenleg mintegy ezer munkatársat foglalkoztat, folyamatos bővülése, és a pandémia visszaszorulása nyomán az irodába visszatérő munkatársak miatt eléri jelenlegi székhelyének korlátait. Ezért a vállalat hosszú távú bérleti szerződést írt alá a WING fejlesztésében épülő, 2023 év elején átadásra kerülő Liberty irodaház déli, Könyves Kálmán körúti szárnyában, két emeleten. Az új, számos nyitott közösségi teret  kínáló székház képes lesz kiszolgálni az eMAG-Extreme Digitalnál is egyre nagyobb teret hódító hibrid munkavégzéssel kapcsolatos igényeket.

Ezt kell tenniük az edigitalos ügyfeleknek

A meglévő edigitalos ügyfelek az eMAG honlapján egyszerűen létrehozhatnak egy új, eMAG-os fiókot a korábbi edigitalos fiókadataikkal, ha utóbbival még nem rendelkeznek. Az Extreme Digital webáruház eMAG-ra költözését követően az eMAG oldalán kialakított felületen keresztül pedig gond nélkül hozzáférhetnek majd a korábbi rendeléseikkel kapcsolatos adatokhoz, számlákhoz, a jótállás érvényesítéséhez kapcsolódó dokumentumokhoz.

Május 2-át követően a még az Extreme Digital oldalán feladott, folyamatban lévő rendeléseket is fennakadás nélkül teljesíti a cég május 2-át követően is, és ezek nyomon követésére is lehetőséget biztosít az ügyfeleknek, emellett az ügyfélszolgálat is fogadja az edigitalos rendelésekkel kapcsolatos megkereséseket.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem