16 °C Budapest
Érdekel a sportfogadás? Fontos változtatást élesítettek

Érdekel a sportfogadás? Fontos változtatást élesítettek

2020. november 27. 17:30

Megújította online sportfogadási felületét az állami lottócég, már mobilon is működik. A cég bevételének majdnem a felét adja a digitális Tippmix.

Megújította a Tippmixpro nevű internetes sportfogadási platform dizájnját és szolgáltatásait, amellyel mobilbaráttá is vált a felület. Az állami cég sportfogadási oldala egyébként mesterségesen monopol helyzetben van, mivel az összes többi ilyen felület illegális, ezeket az adóhatóság le szokta kapcsolni. A Szerencsejátéknak ez a szolgáltatása adja egyébként a bevételének közel a felét, egészen pontosan 47,1 százalékot - derül ki a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükből.

A Tippmix digitalizált változatát 2013-ban indították el analóg elődjének két évtizedes múltjára építkezve. Mint írják, a mostani fejlesztés több hónapos munka eredménye. Hozzáteszik, hogy az online sportfogadás népszerűségét az új regisztrációk folyamatos gyarapodása mellett az is mutatja, hogy az elmúlt hetekben többször is megdőlt a termék abszolút árbevételi rekordja.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?