Érdekel a sportfogadás? Fontos változtatást élesítettek

Érdekel a sportfogadás? Fontos változtatást élesítettek

2020. november 27. 17:30

Megújította online sportfogadási felületét az állami lottócég, már mobilon is működik. A cég bevételének majdnem a felét adja a digitális Tippmix.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Megújította a Tippmixpro nevű internetes sportfogadási platform dizájnját és szolgáltatásait, amellyel mobilbaráttá is vált a felület. Az állami cég sportfogadási oldala egyébként mesterségesen monopol helyzetben van, mivel az összes többi ilyen felület illegális, ezeket az adóhatóság le szokta kapcsolni. A Szerencsejátéknak ez a szolgáltatása adja egyébként a bevételének közel a felét, egészen pontosan 47,1 százalékot - derül ki a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükből.

A Tippmix digitalizált változatát 2013-ban indították el analóg elődjének két évtizedes múltjára építkezve. Mint írják, a mostani fejlesztés több hónapos munka eredménye. Hozzáteszik, hogy az online sportfogadás népszerűségét az új regisztrációk folyamatos gyarapodása mellett az is mutatja, hogy az elmúlt hetekben többször is megdőlt a termék abszolút árbevételi rekordja.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?