Így érte el, hogy ingyen vásárolhat 15 éven át egy magyar vásárló

Így érte el, hogy ingyen vásárolhat 15 éven át egy magyar vásárló

2019. november 20. 12:00

A Lidl áruházlánc 15. születésnapja kapcsán indított egy hónapos kampány során közel négymillió kódot töltöttek fel a vásárlók. A játékban résztvevők között azonnali, napi és heti nyereményeket sorsoltak, a fődíj pedig 15 évre szóló bevásárlás a Lidl-ben, összesen 18 millió forint értékben volt. Nyilatkozott a szerencsés nyertes. 

A Lidl Magyarország 2004-ben, 15 évvel ezelőtt nyitotta meg első 12 üzletét, mára pedig 182 áruházával és több mint 6000 munkavállalójával Magyarország legdinamikusabban fejlődő kiskereskedelmi diszkontláncává nőtte ki magát. A vállalat a jubileum apropóján egy óriási, nyereményjátékkal egybekötött születésnapi kampányt indított, mely során a vásárlók közel négymillió kódot töltöttek fel a promóció idejére létrehozott honlapon keresztül vagy küldtek be SMS-ben. A játék során több mint százezer azonnali nyeremény talált gazdára, 27 napi és 4 heti nyertes született. A napi nyertesek egyenként 100 000 forint, a heti nyertesek egy éven keresztül havi 100 000 forint értékű Lidl vásárlási utalványt nyertek.

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy megnyertem a Lidl születésnapi fődíját. Rendszeresen járunk a Lidl-be bevásárolni, kislányom javaslatára gyűjtöttük és töltöttük fel a kuponokat. Még sohasem nyertünk semmilyen nyereményjátékon, ezért nagyon meglepődtem, amikor értesítettek, hogy én vagyok a szerencsés nyertes

- mondta Jakabfiné Hideg Andrea.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 5. csütörtök
Krisztina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?