19 °C Budapest
Megújul egy hűségprogram: ennek sok autós fog örülni

Megújul egy hűségprogram: ennek sok autós fog örülni

2018. szeptember 22. 10:05

Megújul a ClubSmart hűségprogram, örülhetnek a magyar vásárlók.

Autósegély-szolgáltatást indít a Shell Hungary Zrt. azoknak az autósoknak, akik aktívan használják ClubSmart kártyájukat - jelentette be a cég. Magyarországon sokan használják a ClubSmart kártyát, szinte minden második vásárlás alkalmával kerülnek pontok azokra. A cég globális adatai alapján az elkötelezett vásárlók kilencszer annyit költenek, mint azok, akik nem tagjai a hűségprogramnak, és a márkahűségük is ötször erősebb.

Az Allianz Assistance közreműködésével - a program aktív tagjai számára - elérhető autósegély-szolgáltatást defekt, akkumulátorlemerülés, téves üzemanyag-tankolás, és üzemanyag-kifogyás esetén lehet igénybe venni, illetve tanácsadást is lehet kérni például az autó sérülésével járó esetekben.

A program másik nagy újítása, hogy számos új meglepetéssel jutalmazza a hűséges vásárlókat - az időszakosan elérhető exkluzív ajándékok mellett újdonság, hogy a tankolással gyűjtött pontok kedvezményre válthatók a shopban található termékekre, szolgáltatásokra vagy üzemanyagra, és mostantól minden 10 pont 10 forint kedvezményt jelent a vásárlás végösszegének legfeljebb a feléig.

Ráadásul a Booking.com-on foglaláskor, és a Rentalcars.com-on autóbérlésnél is lehet már ClubSmart pontokat gyűjteni. Nem utolsósorban pedig a fizikai kártya helyett a jövőben a Shell hűséges vásárlói a mobiltelefonjukra letöltött Shell applikációban elérhető digitális kártyával is gyűjthetik és nyomon követhetik pontjaikat.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?