Változik a boltok nyitva tartása! Erre érdemes figyelni

Változik a boltok nyitva tartása! Erre érdemes figyelni

2015. augusztus 17. 14:10

Hosszú hétvége előtt állunk, érdemes figyelni arra, hogy változik a boltok nyitva tartása. Nem nehéz megjósolni azt sem, hogy kedden és szerdán a szokásosnál többen indulnak majd vásárolni.

A Pénzcentrum információi szerint a boltok nyitva tartása az alábbiak szerint alakul a következő napokban:

Augusztus 19-én, SZERDÁN a boltok a szokásos rendben várják a vevőket, a hipermarketek este 10-kor zárnak, a plázák boltjai általában 8-ig, 9-ig tartanak nyitva.

Augusztus 20-án, CSÜTÖRTÖKÖN a legtöbb bolt zárva tart. Csak néhány kisboltban, virágboltban, illetve a benzinkutaknál vásárolhatunk.

Augusztus 21-én PÉNTEKEN a boltok a szokásos hétköznapi rend szerint tartanak nyitva. Több plázában este 10-ig is várják a vevőket.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Augusztus 22-én, SZOMBATON a megszokott szombati nyitva tartás lesz érvényben. Érdemes figyelni arra, hogy lehetnek olyan kisboltok, szaküzletek, amelyek nem nyitnak ki a hétvégén.

VASÁRNAP,
23-án inkább ne induljunk vásárolni. Néhány üzlettől eltekintve - akik most, például az iskolakezdésre időzítve használják ki "szabad" vasárnapjukat - szinte minden zárva tart majd, ahogy azt vasárnaponként már megszokhattuk.

Érdemes figyelni arra, hogy várhatóan kedden, szerdán és pénteken is a szokásosnál többen lesznek majd a boltokban, így elképzelhető, hogy hosszabb sorokra kell számítanunk.

NEKED AJÁNLJUK
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 4. kedd
Ferenc
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?