Videó: meglepően őszinte vallomás a Tescótól

Videó: meglepően őszinte vallomás a Tescótól

2014. szeptember 19. 10:32

Ritkán hallunk áruházláncot olyan őszinteséggel beszélni, mint a Tescót egy, a napokban megjelent videóban. Az áruházlánc azt magyarázza, miért szükséges megújítania saját márkás termékcsaládját.

A Közép-Európában bevezetett márkáink közül a Value volt az egyik legelső, több mint 15 év után azonban kissé megviseltnek, idejétmúltnak és mellőzöttnek tűnik.

Ezzel a mondattal indít az a videó, amit a Tesco Magyarország tett közzé néhány nappal ezelőtt. A kisfilmben azt magyarázzák a vásárlóknak, miért volt szükség a közismert kék-fehér csíkos Tesco Gazdaságos márka megújítására. Az áruházlánc azt is elismeri, hogy a fogyasztói vizsgálatokból az is kiderül, hogy

a vásárlók nem voltak büszkék arra, ha Value terméket tettek a kosarukba, és úgy érezték, hogy ők egy gyengébb minőségű terméket vásárolnak.

A videó apropója egyébként az, hogy 15 év után megújul a saját márkás termékcsalád: az áruházlánc honlapja szerint az új választék minden termékét vásárlók tesztelték, egy részét pedig megújították. A saját márkás termékekre elégedettségi garanciát biztosítanak a vásárlóknak.

A márka megújításával egyébként az áruházlánc hangsúlyosabban pozicionálja saját márkás termékeit, három minőségi kategóriára bontva azokat:

  • Tesco Value: a legalacsonyabb árú termékek. Olyan alapvető, napi élelmiszer- és általános cikkek, amelyeknél a hangsúly a minőségen, az áron és a széles választékon van.
  • Tesco Brand: a legismertebb márkákkal azonos vagy jobb minőségű termékek. sokkal kedvezőbb áron. Élelmiszerek és általános árucikkek választékát kínálja.
  • Tesco Finest: a prémium szegmens, exkluzív termékek - egyben ez a legdrágább az áruházlánc saját márkái közül.

    Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

    Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Érdekes, hogy Magyarországon több saját márkás terméket tesznek a kosárba a Tesco vásárlói, mint régiónk más államaiban:

Tavaly egyébként 159 millió Value termék fogyott a magyar Tescókban.

Az alacsonyabb ár mellett a folyamatosan javuló minőségben és az egyre szélesebb választékban kereshetjük a saját márkás termékek népszerűségét Magyarországon. Ezt mutatja az is, hogy a 2012-ben mért enyhe csökkenés után tavaly már ismét nagyobb részesedést tudtak elérni az ilyen termékek: a boltokban minden 100 forintból 26-ot költöttünk ilyen árucikkekre - derül ki a GfK adataiból.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?