Lebukott a szabolcsi dohánymaffia: egymillió kartont hoztak ukrajnából

MTI
2014. május 19. 19:03

Cigarettacsempész-hálózat 14 tagját vették őrizetbe a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyomozói Szabolcs-Szatmár Bereg megyében - hangzott el hétfőn a Kossuth Rádió Krónika című műsorában.

A Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével végrehajtott hétfő hajnali akciót nyolc hónapos nyomozás előzte meg.

A hatóságok Beregdarócon, Beregsurányban és Nagyvarsányban csaptak le a cigarettacsempész banda tagjaira. A gyanú szerint a hálózat a magyar-ukrán zöldhatár Tarpa és Beregdaróc közötti, csaknem 30 kilométeres szakaszán működött.

A csempészcigarettát ukrán bűnözők közreműködésével hozták át a határon, majd a továbbszállítás, továbbértékesítés előtt raktárakba szállították. A hatóságok szerint a hálózat egymillió karton csempészcigarettát is forgalomba hozott az elmúlt egy évben.

A gyanúsítottakat őrizetbe vették, a bíróság kedden dönthet előzetes letartóztatásukról.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16