11 °C Budapest

Hibás szén-monoxid riasztókat hív vissza a Tesco

Pénzcentrum
2014. április 25. 17:34

A Tesco hibás szén-monoxid riasztókat hív vissza, mivel veszélyeztetik a felhasználók biztonságát.

A magyar Tesco visszahívja a vásárlóktól és kivonja a forgalomból a GS804 cikkszámú szén-monoxid riasztót. A termék a felhasználó szokásos viselkedését figyelembe vevő, előre látható használata során veszélyezteti a felhasználó biztonságát.

Kérik, hogy akik a terméket megvásárolták ne használják tovább és szíveskedjenek visszavinni a vásárlás helyére vagy a legközelebbi Tesco áruházba. A terméket a Tesco vevőszolgálatai átveszik és visszafizetik az árát. A Tesco szíves elnézést kér az okozott kellemetlenségért.

Forrás: Tesco.hu

Mit kell tenned, ha ilyened van?

Kérjük, hogy akik a terméket megvásárolták ne használják tovább és szíveskedjenek visszavinni a vásárlás helyére vagy a legközelebbi Tesco áruházba. A hibás terméket a Tesco vevőszolgálatai átveszik és visszafizetik az árát.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?