12 °C Budapest

1,3 milliárd az Ötöslottó főnyereménye: mutatjuk a számokat!

Pénzcentrum
2013. december 21. 08:02

Immár 13 hete halmozódik az Ötöslottó főnyereménye; ezen a játékhéten (51.) már 1 milliárd 331 millió forint keresi gazdáját. A Hatalmas főnyeremény természetesen a hazai szerencsevadászokat is lázba hozza; hétről hétre nő a feladott alapjátékok darabszáma. Ráadásul ma már lottózóba sem kell elmennünk, ha játszani akarunk. Nem is csoda, hogy egyre népszerűbb a Szerencsejátk Zrt. okostelefonos alkalmazása.

Mutatjuk a számokat!
A Pénzcentrum.hu ezúttal is élőben közvetíti a sorsolást. Várhatóan 19.25-re az is kiderül, elvitte-e valaki az 1 milliárd 331 millió forintos főnyereményt.

Az elmúlt héten sem volt telitalálat az Ötöslottón, így az idei év utolsó előtti szombatján már 1 331 millió forintot vihet haza az, aki kilencven számból eltalálja azt az ötöt, amit az esti sorsoláson kihúznak. A hatalmas jackpot, ahogy az lenni szokott természetesen a magyar szerencsevadászokat is megmozgatja. Hetente átlagosan nagyjából 3,5 millió Ötöslottó alapjáték érkezik be a Szerencsejáték Zrt.-hez, halmozódás idején azonban hagyományosan emelkedik az értékesített darabszám.

Természetesen a legtöbben még mindig valamelyik lottózóban adják fel szelvényüket, azonban a szervezők lapunknak küldött tájékoztatása szerint egyre népszerűbb a Szerencsejátk Zrt. okostelefonos alkalmazása, az Okoslottó is. " Bár csak idén márciusban indult az alkalmazás - amelynek segítségével Ötöslottót, Hatoslottót, Skandináv lottót, Kenót és Puttót játszhatunk SMS-ben -, megjelenése óta mégis átlagban hetente már több mint 10 ezer játékot indítanak segítségével. A legtöbben Ötöslottót, illetve Puttót játszanak telefonjukon" - mondta el lapunk megkeresésére a Szerencsejáték Zrt.

Néhány adat az Okoslottóról:

  • iOs letöltések összesen: 28 486
  • Android letöltések összesen: 37 474
  • Munkamenetek átlagos hossza: 00:02:20
  • Apple store // Entertainment kategória - jelenlegi helyezés az alkalmazások között: 21.
  • Apple store legjobb helyezés: 1. (2013.03.13)
  • Google Play // Entertainment kategória - jelenlegi helyezés az alkalmazások között: 33.
  • Google Play legjobb helyezés: 5. (2013.08.04)

 

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm