21 °C Budapest

Tévé, telefon, internet: új konkurenciát kaphat a Telekom

Pénzcentrum
2013. április 15. 09:32

Az Antenna Hungária Zrt. már készül az analóg sugárzás utáni időszakra, a terv az, hogy két-három éven belül pótolják az analóg szolgáltatásból származó bevétel kiesését, mondta el a Napi Gazdaságnak Piller András, az Antenna Hungária vezérigazgatója. A társaság új szolgáltatások bevezetését is tervezi, akár TV-, telefon- és internet-szolgáltatást is nyújthat a társaság.

Jön a digitális átállás - előre menekül az AH

Az Antenna Hungária érdekelt abban, hogy tovább fejlessze a MinDig TV Extra márkanév alatt forgalmazott fizetős tévés szolgáltatását, ugyanakkor a hosszú távú stratégiai és üzleti szempontokat is figyelembe véve az AH-nak előre kell tekintenie és már most piaci pozíciókat kiépítenie az egyre interaktívabbá váló digitális világban, főként annak fényében, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a tervezettnél korábban, már idén le akarja kapcsolni az analóg földfelszíni sugárzást, mondta Piller.

A társaság bevételeinek körülbelül harminc százaléka származik az analóg földfelszíni televíziós sugárzásból, tehát az analóg földfelszíni sugárzás lekapcsolása ilyen mértékben csökkenti az AH bevételeit, de a társaságnak vannak olyan forrásai, mint például a fizetős tévés üzletág, amely évről évre drasztikus mértékben növekszik, s ezzel részben már ma is tudja pótolni a kieső bevételeket.

Jönnek az új szolgáltatások

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az AH új szolgáltatási területeken is meg kíván jelenni: a fizetős tévészolgáltatással a társaság belépett egy sokcsatornás digitális média-piacra, amelyen további lehetőségek vannak. Az AH versenytársai többfajta, a tévé mellett internet- és telefon szolgáltatást is képesek csomagban árulni, nagykereskedelmi alapon beszerzett szolgáltatásokat tudtak viszontértékesíteni, de ilyen lehetőségek az AH számára is adottak, s ezekkel valós piaci igények esetén élni is fog a társaság, akár tévé-, telefon-, internetszolgáltatást is nyújthat csomagban a társaság. Az Antenna Hungária gondolkodik nem lineáris, vagyis az igény szerinti digitális televíziós szolgáltatások elterjesztésében is, ami a meglévő szolgáltatási portfólióhoz kapcsolva olyan egyedi ajánlatokat eredményezhet, amelyeket a piacon meglévő úgynevezett inkumbens szolgáltatók nehezen fognak tudni biztosítani, főként amiatt, mert adott esetben az ő üzleti modelljeik és a jelenlegi hálózataik ezt nem teszik lehetővé, mondta el Piller.

 

Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?