3 °C Budapest

1,2 milliárd az Ötöslottó főnyereménye - mutatjuk a számokat

Pénzcentrum
2012. december 22. 13:01

Az október eleje óta halmozódó jackpot összege az Ötöslottón mára elérte az 1 175 millió forintot. A Pénzcentrum.hu ezen a játékhéten is élőben közvetíti a sorsolást.

Élőben közvetítjük a sorsolást!
Az 51. heti nyerőszámok:
5; 15; 32; 52; 83;

KATTINTS IDE, ÉS TUDD MEG, VOLT-E ÖTÖS A LOTTÓN!

A hatalmas főnyeremény a magyar szerencsevadászokat is megmozgatja: halmozódás idején hosszabb távon jellemzően nő a játékkedv. Hetente átlagosan nagyjából 3,5 millió Ötöslottó alapjáték érkezik be, halmozódás idején azonban hagyományosan emelkedik az értékesített darabszám. Az elmúlt játékhéten már több mint 4 millió alapjátékot adtak fel. Az Ötöslottón minden idők legtöbb alapjátékát, több mint 14,5 millió darabot 2003 novemberében küldték játékba. Akkor a halmozódás történetének leghosszabb, 38 hetes időszaka végén a tét minden idők legnagyobb Ötöslottó nyereménye, 5 092 890 758 forint volt. Jelenleg az Ötöslottó-jackpot immár 12. hete halmozódik.

Mit kell tennie a nyertesnek?

A szerencsés nyertesnek első lépésként az ún. "Bizalom Vonalát" kell hívnia. Itt a Szerencsejáték Zrt. egyik munkatársa jelentkezik majd, aki kérdéseket tesz fel. A nyertes játékszelvényen ugyanis csupa olyan információ van, amit csak a szelvény birtokosa ismerhet. Miután meggyőződött arról, hogy valóban a 51. heti Ötöslottó jackpot-nyertesével van dolga, egyeztet egy személyes találkozót. Itt ellenőrzik a biztonsági azonosító kódot, éppen úgy, ahogyan azt a lottózós is ellenőrizné, tehát behelyezi egy gépbe, ami kiírja, hogy mekkora a nyeremény. Ha ezen a procedúrán átesett, már csak egy (de lehetőleg inkább több) magyarországi lakossági forint folyószámlaszámot kell megadnia, amire átutalják a nyereményét. Miután megérkezett a pénz, nem tartják a kapcsolatot az újdonsült milliárdossal. Az újdonsült milliárdosnak a sorsolás napjától számított 90 napig van lehetősége jelentkezni a nyereményéért.

 

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?