Egyre több helyen fizethetünk okostelefonunkkal

Pénzcentrum
2012. augusztus 25. 17:07

Augusztustól a világ legjobb bárjának választott A38 Hajó rendezvényeire is lehet jegyet váltani MasterCard® Mobile okostelefon alkalmazással - tájékoztatta lapunkat a MasterCard.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

"A MasterCard Mobile-t elfogadó partnerek száma napról-napra nő, az alkalmazássalma már több mint 30 szolgáltatónál, üzletben, webáruházban lehet fizetni, valamint több jótékonysági szervezet számára lehet adományokat felajánlani" -mondta Szetnics László, a MasterCard mobilfizetésért felelős regionális vezetője. Az elmúlt hónapok fejlesztéseinek köszönhetően egyebek mellett könyvet, élelmiszert, koncert- vagy repülőjegyet vásárolhatunk, taxi-, telefon- és közműszámlát fizethetünk gyorsan és egyszerűen az alkalmazással.

A MasterCard Mobile hivatalos fizetési opció többek között a Bónusz Brigád, a chocoMe az Extreme Digital, a G'Roby, a Libri, a Netpincér és a Shopline oldalain is. 2012 augusztusától pedig a T-Mobile és T-Home számlák mellett a Telekom villamos energia- és földgázszámlái szintén ilyen egyszerűen és gyorsan kiegyenlíthetők a számlára nyomtatott QR-kód beolvasásával. A Telekom számláin kívül a Vidanet és a DTV Zrt. közműszámláin is megtalálhatóak a QR-kódok. A szolgáltatás banki hátterét az FHB Bank biztosítja.

A MasterCard Mobile fizetési alkalmazás letöltése és használata ingyenes, a bankkártya regisztrációnak azonban egy egyszeri, 99 forintos díja van. Minden további tranzakció kártyás fizetésnek minősül, tehát a kártyabirtokos számára a fizetési műveletnek nincs külön díja. A 2011 októberében bemutatott MasterCard Mobile-t eddig több mint huszonnyolcezer ügyfél töltötte le okostelefonjára.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20