3 °C Budapest

Egyre több helyen fizethetünk okostelefonunkkal

Pénzcentrum
2012. augusztus 25. 17:07

Augusztustól a világ legjobb bárjának választott A38 Hajó rendezvényeire is lehet jegyet váltani MasterCard® Mobile okostelefon alkalmazással - tájékoztatta lapunkat a MasterCard.

"A MasterCard Mobile-t elfogadó partnerek száma napról-napra nő, az alkalmazássalma már több mint 30 szolgáltatónál, üzletben, webáruházban lehet fizetni, valamint több jótékonysági szervezet számára lehet adományokat felajánlani" -mondta Szetnics László, a MasterCard mobilfizetésért felelős regionális vezetője. Az elmúlt hónapok fejlesztéseinek köszönhetően egyebek mellett könyvet, élelmiszert, koncert- vagy repülőjegyet vásárolhatunk, taxi-, telefon- és közműszámlát fizethetünk gyorsan és egyszerűen az alkalmazással.

A MasterCard Mobile hivatalos fizetési opció többek között a Bónusz Brigád, a chocoMe az Extreme Digital, a G'Roby, a Libri, a Netpincér és a Shopline oldalain is. 2012 augusztusától pedig a T-Mobile és T-Home számlák mellett a Telekom villamos energia- és földgázszámlái szintén ilyen egyszerűen és gyorsan kiegyenlíthetők a számlára nyomtatott QR-kód beolvasásával. A Telekom számláin kívül a Vidanet és a DTV Zrt. közműszámláin is megtalálhatóak a QR-kódok. A szolgáltatás banki hátterét az FHB Bank biztosítja.

A MasterCard Mobile fizetési alkalmazás letöltése és használata ingyenes, a bankkártya regisztrációnak azonban egy egyszeri, 99 forintos díja van. Minden további tranzakció kártyás fizetésnek minősül, tehát a kártyabirtokos számára a fizetési műveletnek nincs külön díja. A 2011 októberében bemutatott MasterCard Mobile-t eddig több mint huszonnyolcezer ügyfél töltötte le okostelefonjára.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?