9 °C Budapest

Napokig zárva lesznek a magyar bankok

Pénzcentrum
2012. március 12. 12:04

A bankok szerda estétől zárva lesznek Az idei év első hosszú hétvégéje előtt állunk: március 15-e munkaszüneti nap lesz, március 16-a pedig pihenőnap. Változik ezért a boltok, a posták nyitva tartása, illetve a közösségi közlekedés menetrendje is. A bankok szerda délután bezárnak, és csak hétfőn nyitnak ki legközelebb - kivéve néhány pláza-fiókot.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A boltok nyitva tartása

Március 14-én, SZERDÁN a boltok a megszokott rend szerint várják a vásárlókat, a hipermarketek általában 22 órakor zárnak.
Március 15-én, CSÜTÖRTÖKÖN a boltok zárva tartanak. Kivételt jelenthetnek a non-stop kisboltok, benzinkutak, turisztikailag frekventált helyen levő ajándékboltok, virágboltok.
Március 16-án, PÉNTEKEN az üzletek a megszokott rend szerint várják a vásárlókat, a hipermarketek általában reggel 6 órakor nyitnak, a plázák délelőtt 10 órától várják a vevőket.
Március 17-én és 18-án (SZOMBATON és VASÁRNAP) az üzletek a szokásos hétvégi nyitva tartás szerint üzemelnek.

Így működnek a posták

Március 14, SZERDA: Egy kivétellel a posták a szerdai nyitvatartási rend szerint üzemelnek (a Budapest, Fogarasi úti Tesco posta 21 óráig tart nyitva).
Március 15, CSÜTÖRTÖK: Valamennyi posta zárva tart
Március 16, PÉNTEK: A posták a szombati nyitvatartási rend szerint üzemelnek
Március 17, SZOMBAT: A posták a szombati nyitvatartási rend szerint üzemelnek.
Március 18, VASÁRNAP: A posták a vasárnapi nyitvatartási rend szerint üzemelnek.

Figyelj, a bankok pénteken is zárva lesznek

A hazai pénzintézetek fiókjai természetesen zárva tartanak március 15-én CSÜTÖRTÖKÖN, de a legtöbb bank március 16-án, PÉNTEKEN is zárva tart, - valamint szombaton és vasárnap is. Az ATM-ek és a netbankok, valamint a telefonos ügyfélszolgálatok működnek majd a hétvégén is.
Az OTP Bank lapunkat arról tájékoztatta, hogy egyes fiókjai pénteken, szombaton és vasárnap is nyitva tartanak majd - például az üzletközpontokban.

Fontos tudni, hogy március 24 -én, SZOMBATON a fiókok pénteki nyitva tartás szerint üzemelnek.

Indul a hosszú hétvégék éve: hova utazik a fél ország? - KATTINTS!

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)


Így közlekednek a buszok, a vonatok és a BKV járatai

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint az alábbiak szerint változik a vonatok közlekedési rendje.
Március 14-én, SZERDÁN pénteki, március 15-én, CSÜTÖRTÖKÖN szombati, március 16-án, PÉNTEKEN ünnepnapi, március 17-én, SZOMBATON ünnepnapi menetrend lesz érvényben.

A VOLÁNBUSZ Zrt. helyi és helyközi autóbuszjáratai az alábbiak szerint közlekednek: március 13, KEDD munkanap, iskolai előadási nap; március 14, SZERDA a hét utolsó munkanapja és iskolai előadási napja. Március 15, CSÜTÖRTÖK munkaszüneti nap; március 16, PÉNTEK munkaszüneti nap. Március 17, SZOMBAT munkaszüneti nap; március 18, VASÁRNAP a hét első munkanapját és iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti nap.

A BKV Zrt. járatai az alábbi rend szerint közlekednek:
Március 15-én, CSÜTÖRTÖKÖN ünnepi/hétvégi/vasárnapi menetrend szerint; március 16-án, PÉNTEKEN szombati/hétvégi menetrend szerint; március 17-én, SZOMBATON szombati/hétvégi; március 18-án, VASÁRNAP vasárnapi/hétvégi menetrend szerint közlekednek a járatok.

Milyen idő lesz a következő napokban?

Akár 20 fok is lehet a hosszú hétvégén, így ideális az időjárás szabadtéri programokhoz.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?