20 °C Budapest

Hatalmas meglepetés az Ötöslottón - erre senki sem számított

Pénzcentrum
2011. november 18. 16:23

Hatalmasat ugrott az elmúlt héten a megvásárolt Ötöslottó alapjátékok száma - értesült a Pénzcentrum.hu. A játékosok az egy héttel korábbihoz képest közel egymillióval több szelvényt töltöttek ki, a háttérben a hatalmas nyeremény és a Szerencsejáték Zrt. akciója áll.

Az Ötöslottó főnyereménye immár 18. hete halmozódik, az ezen a héten megnyerhető jackpot összege 1 milliárd 911 millió forint.

A legutóbbi telitalálat, egy 458 millió forintos főnyeremény a július 16-i sorsoláson született, 4 hét halmozódás után. A jackpot egyébként idén már második alkalommal lépi át az egymilliárdos "álomhatárt": a legújabb lottómilliárdost a június 11-i sorsoláson avatták. Az öt nyerőszám akkor 1 934 388 935 forintot ért - tudta meg a Pénzcentrum.hu a Szerencsejáték Zrt-től.

Minden idők legnagyobb Ötöslottó nyereményét - amely több mint 5 milliárd forintot ért - 2003 novemberében húzták ki. Ha ezen a héten találná el valaki mind az öt nyerőszámot, a 10. legnagyobb nyereményt vihetné haza.

 

KATTINTS A GRAFIKONRA A NAGYÍTÁSHOZ!


A játékszervező tapasztalatai szerint hasonló összegű nyeremény esetén hosszabb távon jellemzően nő a játékkedv. Míg hetente átlagosan 3,5 millió alapjáték érkezik be, halmozódás idején ez a szám egymillióval is gyarapodhat.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Különsorsolásos akciók idején további növekedés tapasztalható: legutóbb szeptember 6-10., október 10-15. és november 7-12. között szerveztek ilyen nyereménysorsolást - ezzel (és a nagy főnyereménnyel) magyarázható, hogy az elmúlt héten közel egymillióval több szelvényt adtak fel a játékosok, mint azt megelőzően. A hivatalos adatok szerint a 44. héten 4 514 217 szelvényt adtak el, míg a 45. héten már 5 494 904-et.

ÉLŐBEN KÖZVETÍTJÜK A SORSOLÁST!
A Pénzcentrum.hu ezen a héten is élőben közvetíti az Ötöslottó sorsolását, szombat este 19 órától. Várhatóan 19.30-ra az is kiderül, elvitte-e valaki a hatalmas főnyereményt.
Holnap délután azt is megmutatjuk olvasóinknak, melyek voltak azok a számok, amelyek a legnagyobb magyar lottónyereményekhez juttatták a szerencséseket.

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?