18 °C Budapest

Ötöslottó: már 1,6 milliárd a főnyeremény - mutatjuk a számokat

Pénzcentrum
2011. november 5. 16:03

Elképesztő magasságokban jár az Ötöslottó főnyereményének összege; ezen a játékhéten már 1 milliárd 646 millió forintot is kaszálhat az, aki eltalálja mind az öt nyerőszámot.

Friss! Az Ötöslottó nyerőszámai a 44. héten a következők: 6, 26, 27, 33, 75

Kattints ide és nézd meg volt-e telitalálat ezen a játékhéten.

Az Ötöslottó főnyereménye immár tizenhatodik hete halmozódik. A legutóbbi telitalálat, egy 458 millió forintos főnyeremény a július 16-i sorsoláson szültetett 4 hét halmozódás után. A jackpot egyébként idén már második alkalommal lépi át az egymilliárdos "álomhatárt". A legújabb lottómilliárdost a június 11-i sorsoláson avatták, az öt nyerőszám akkor több mint 1,9 milliárd forintot ért.A Szerencsejáték Zrt. a Pénzcentrum.hu érdeklődősére elmondta:" Tapasztalataink szerint hasonló összegű nyeremény hosszabb távon jellemzően növeli a játékkedvet. Míg egy átlagos játékhéten 3,5 millió alapjáték érkezik be, halmozódás idején ez a szám akár egymillióval is gyarapodhat."

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?