Olcsóságra kattint a magyar bónuszvadász

2011. augusztus 31. 10:06

További fejlesztéseket, kínálatbővítést tervez a BónuszBrigád, a Magyarországon piacvezető közösségi vásárlóoldal - jelentették be a cég mai sajtótájékoztatóján. A verseny ugyanakkor egyre kiélezettebb, ma már mintegy 60 vállalkozás foglalkozik ilyen tevékenységgel.

A közösségi vásárlói oldalaknak - így a BónuszBrigádnak is- működési elve, hogy lealkudja az árakat, és meghirdeti az olcsóbb ajánlatokat saját közösségének. A piacvezető magyar oldalon regisztráltak száma meghaladja a félmilliót.

Kaprinay Zoltán cégalapító elmondta: számításaik szerint a BónuszBrigád egy éves működése alatt - a piaci árnál kedvezőbb ajánlatokkal- egymilliárd forintot spórolt vásárlóinak. A cég jelenleg ezernél kevesebb partnerrel dolgozik, a távlati célok között elsősorban nem a partnerszám növelése, hanem a kapcsolatok erősítése szerepel.

Az egy éves születésnappal kapcsolatos legnagyobb újítás, hogy termékeket is kínál majd vásárlóinak a BónuszBrigád - eddig ugyanis csak szolgáltatásokat (például éttermi, sportolási, kozmetikai kedvezményeket) lehetett a lealkudott árakon igénybe venni.

A hazai közösségi vásárlási piac egyik legégetőbb kérdése a nagy külföldi -elsősorban amerikai- szereplők esetleges piacra lépése. Az egyik esélyes jelölt a világpiac egyik legnagyobb szereplője, a Groupon: a BónuszBrigád alapítói szerint azonban a helyi piacvezető cégek együttműködésével felvehető a verseny a multinacionális versenytársakkal.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 23. hétfő
Dezső
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 22. 16:18