19 °C Budapest

Auchan: váratlan szolgáltatást indított az áruházlánc

2011. augusztus 29. 15:04

Alig két hete indította útjára az Auchan áruházlánc telefonos információs szolgálatát, hogy vásárlóinak visszajelzéseit és észrevételeit még hatékonyabban kezelhesse és beépíthesse működésébe.

2011. augusztus 15-én a vásárlók érdekeit szem előtt tartva indította el az Auchan Magyarország legújabb szolgáltatását, a Budaörsön működő telefonos információs szolgálatot.

Az áruházlánc vásárlói minden nap, reggel 8 és este 20 óra között vehetik igénybe az InfoCentert a 06/40-109-010-es telefonszámon, mely az ország minden részéből helyi tarifával hívható. A szolgáltatás egyik előnye, hogy az érdeklődők az üzemidőn kívül is hagyhatnak üzenetet, melyre másnap reggel visszahívással reagálnak az szolgáltatás munkatársai.

"Az új szolgáltatás első heti működése alapján nagyon sikeres, naponta 300-nál is több érdeklődő vette igénybe. Elsősorban a termékekkel kapcsolatos információkat és vevőszolgálati segítséget kértek a telefonálók. Munkatársainkat egy többhetes képzéssel készítettük fel, melynek része volt az áruházak és egy logisztikai központ látogatása is, hogy minél több kérdéskörben kompetensek legyenek. A gyorsaság kedvéért pedig kollégáink közvetlenül tudják hívni és kapcsolni az országban az összes áruház minden osztályát, így valóban hatékony és gyors választ tudnak adni az érdeklődőknek" - mondta Gillemot Katalin, az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs igazgatója.

 

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm