16 °C Budapest

Ötöslottó, Hatoslottó: fontos változás + mutatjuk a számokat

2011. augusztus 27. 16:06

Vasárnap éjjel - karbantartási munkálatok miatt- leáll a Szerencsejáték Zrt. foglalási rendszere. A karbantartás a terminálos értékesítést nem érinti.

A Pénzcentrum.hu ma este is élőben közvetíti az Ötöslottó sorsolást. Előreláthatólag 21 órára az is kiderül, elvitte-e valaki az 550 millió forintos főnyereményt. A Hatoslottó számait -várhatóan- vasárnap 16 órától láthatják olvasóink.

Friss! Az Ötöslottó nyerőszámaihoz és a nyereményekhez KATTINTS IDE


A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint 2011. augusztus 28-án, vasárnap 0:00 órától karbantartási munkálatokat végez fogadási rendszerében.

A munkálatok ideje alatt az Elektronikus játékrendszerben, vagyis interneten, telefonon, SMS-ben és ATM-en keresztül nem lesz mód fogadni és pályázni, valamint szünetel az információs szolgáltatás is. A karbantartás a terminálos értékesítést nem érinti.

A rendszer visszaállítása legkésőbb 2011. augusztus 28. 8:00 óráig megtörténik.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?