Bombariadó az Auchanban - visszaengedték a vevőket az áruházba

2011. május 31. 17:29

Bombariadó miatt kedden délután kiürítették az Auchan budaörsi áruházát. A tűzszerészek átvizsgálták az épületet, nem találtak semmit. Néhány óra alatt helyreállt a rend, a vásárlók és dolgozók ismét bemehettek az áruházba.

A hipermarketlánc Facebook-oldalán délután négy óra körül annyit közölt: "Budaörsön egyelőre nem tudtok vásárolni, bombariadó van."

Az áruházlánc 18 óra előtt pár perccel közleményben tudatta, hogy a mai napon bombariadó volt a budaörsi Auchan áruházban, a rendőrség gyorsan kiürítette az épületet, a tűzszerészek átvizsgálták az áruházat, nem találtak semmit. Néhány óra alatt helyreállt a rend, a vásárlók és dolgozók ismét bemehettek az áruházba.

Mint írták, a budaörsi Auchan vezetősége és dolgozói maximálisan együttműködtek a rendőrséggel és tűzszerészekkel, akik gyorsan és szakszerűen vizsgálták át az épületet, de mint az esti órákra kiderült, téves riasztás volt, nem találtak bombát.

Korábban egyes sajtóértesülések arról szóltak, hogy éles bombát találtak az áruházban - a hír vaklármának bizonyult. A rendőrség közveszéllyel való fenyegetés ügyében nyomoz.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?