16 °C Budapest

iPad 2 árak: akár egy órán belül megveheted

2011. március 23. 11:02

A hivatalos értékesítés megkezdése előtt két nappal, akár egy órán belül lehet iPad 2-t szerezni Budapesten, igaz, meglehetősen drágán. A Pénzcentrum.hu megtudta, hogy mennyiért jöhet az Apple új zászlóshajója.

Péntek estétől Magyarországon is elérhető lesz az Apple újgenerációs iPad-je. A Pénzcentrum.hu úgy értesült, hogy a korábban meghirdetett 17 órás kezdéssel szemben csak 2 órával később vásárolhatjuk meg a készülékeket a 6 hivatalos értékesítőnél. 

Ennek ellenére találtunk olyan budapesti üzletet, ahol akár már ma, egy órán belül szállítani tudják a készülék 3 típusát is, annak ellenére, hogy a világ több pontjában egyszerre indul majd meg az értékesítés. Igaz ezért a szolgáltatásért jelentős felárat kell fizetnünk.


Az Apple hivatalos közleménye:

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Az iPad
Az Apple iPad az Apple cég által gyártott táblagép. Ezek a táblagépek a laptopokkal ellentétben nem rendelkeznek fizikai billentyűzettel, egész eszköz szinte egy ujjakkal irányítható felület. Az újfajta kezelés teljesen eltérő élményt nyújt a felhasználóknak, mint az eddigi eszközök.

Az Apple nemrég bejelentette, hogy az iPad 2 készülék 2011. március 25-én, pénteken huszonöt újabb országban kerül kereskedelmi forgalomba. A PC-korszak lezárulását jelentő immár harmadik Apple-eszköz második generációs modellje az Apple üzleteiben és a kijelölt hivatalos Apple-viszonteladóknál lesz megvásárolható helyi idő szerint 19:00 órától, az Apple Store online áruházon keresztül pedig közép-európai idő szerint hajnali 02:00 órától.

Elérhetőség

Az iPad 2 Wi-Fi kapcsolatot, illetve Wi-Fi és 3G-alapú kapcsolatot kínáló, 16, 32 és 64 GB tárkapacitású modelljei március 25-étől lesznek kaphatóak Ausztráliában, Ausztriában, Belgiumban, Csehországban, Dániában, az Egyesült Királyságban, Finnországban, Franciaországban, Görögországban, Hollandiában, Írországban, Izlandon, Kanadában, Lengyelországban, Luxemburgban, Magyarországon, Mexikóban, Németországban, Norvégiában, Olaszországban, Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban, Svédországban és Új-Zélandon.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?