17 °C Budapest

Így készül egy luxustelefon

2011. március 22. 16:02

A gyakran több millió forintba kerülő, kézzel, egyedileg előállított szinte ékszernek is számító telefonok Budapesten is jól fogynak. A magyar főváros luxus-bevásárló utcájában, az Andrássy úton pedig a limitált szériás különleges modellek is elérhetőek mostantól.

A luxustelefon nem csak nemesfémekből készült, gyakran drágakövekkel díszítettkészülék, a telefonhoz számos luxusszolgáltatás is jár. Például, a telefonon van egy külön gomb. "Concierge", aki például a szálloda vendégeinek ügyes-bajos dolgaiban segít. Mint a mesében, elég csak megnyomni a gombot és már jelentkezik is a titkárunk, aki segít megoldani a legkülönfélébb ügyeinket. Színházjegyet rendel, lefoglalja az asztalt a vendéglőben vagy éppen szívünk választottjának küldet egy nagy csokor rózsát. A Concierge szolgáltatás, angolul, a nap 24 órájában, heti 7 napon át elérhető. De franciául, olaszul, németül, oroszul és kínaiul is elérhető ez a kényelmünket szolgáló lehetőség.

Így készül egy luxustelefon

Frank Nuovo, a Vertu márka fő formatervezője így vall erről: "Amikor az első Vertu kollekciót kezdtem tervezni, célom a világ legnemesebb telefonjának a megalkotása volt, a fejlett technológia és a finom mívesség ötvözetével. A kollekciók ihletője a klasszikus repülőgépek, a csodaszép sportkocsik és a pompás kronométerek korokon túl is megmaradó nemessége."

Újdonság a City Brief, amely elsősorban a sokat utazóknak segít, egy-egy városról pillanatok alatt,a telefon kijelzőjén elérhetővé tenni a legfontosabb információkat. Most, a világ legjelentősebb városainak sorába felkerült Budapest is, rendszeresen frissülő hírekkel. Nagyszerű éttermek, legújabb kiállítások, kihagyhatatlan bevásárló helyek adatai éppen úgy megtalálhatóak, mint, fontos kulturális tippek . (A budapesti City Briefben például rögtön megjelent a város új csillaga,a Michelin minősítést elért Onyx vendéglő. Kinézzük a City briefben, amit megkivántunk, megnyomjuk a gombot, és a mi emberünk elrendez mindent. Nekünk már csak élvezni kell a dolgot, meg a végén kifizetni a számlát.)

 

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 23. hétfő
Dezső
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?