Hivatalos: újabb világmárka érkezett a budai plázába

2010. december 5. 11:35

A Starbucks Coffee International Inc. megnyitotta második, budapesti üzletét. Az új kávézó a Mammutban, 118 m2-en, 30 ülőhellyel várja a kávékedvelő közönséget - tájékoztatta lapunkat a kávézólánc.

Még fél év sem telt el a Starbucks első, budapesti üzletének megnyitója óta, és már itt is a kávézólánc újabb magyarországi tagja. A WestEnd-ben található hangulatos kávézó párja szintén egy frekventált, jól megközelíthető helyen, a Mammutban található.

Az újonnan debütáló üzlet már a legújabb, karácsonyi termékkínálattal várja vendégeit. Nyitási akcióiban így a jól ismert Starbucks termékek mellett három, csak ebben az időszakban árusított karácsonyi italkülönlegesség (Gingerbread Latte, Toffee Nut Latte, Mocha Pralini) szerepel, melyekhez a Starbucks karácsonyi süteményeit ajánlja. Szemes kávé kollekcióját pedig az 1984 óta létező, és most már Budapesten is kapható Starbucks® Christmas Blend kávé egészíti ki.

"Az első üzlet nyitása a várakozásainknak megfelelő nagy sikert aratott, így nem volt kérdéses a további terjeszkedés a magyar piacon. A WestEnd-beli üzletünk forgalma a nyitás óta sem lankad, telt házzal üzemelünk szinte mindennap." - összegezte a Starbucks első pár hónapját Szász Edit, a Starbucks területi vezetője.

A Mammut-beli üzlet a 23. a Starbucks régiós (Csehország, Lengyelország és Magyarország) üzletnyitásainak sorában. Az AmRest segítségével a Starbucks Csehországban 12, Lengyelországban 9 és Magyarországon 2 kávézót üzemeltet.

Mint arról a Pénzcentrum.hu október végén beszámolt, a másik, még idén nyíló Starbucks üzlet a pesti belvárosban, az Erzsébet körút és a Király utca sarkán, a jelenlegi KFC étteremmel egy épületben kap helyet. Érdekes, hogy így mindössze szűk kilométeres távolságban lesz Westend-beli "testvérétől", ráadásul a Körút ezen részén több hasonló lánc egységével kell versenyeznie. Az amerikai óriásnak olyan közeli konkurensekkel kell versenyeznie, mint a Costa Coffee vagy a Cofee Heaven, de California Cofee Company, sőt, a magyar piacvezető McCafé több kávézója is található a közelben.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Azt egyelőre nem tudni, hogy jövőre várhatóak-e új Starbucks-üzletek Budapesten (vagy netán valamely vidéki városban), ez vélhetően nagyban függ az új kávézók eredményeitől.

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16