Ötöslottó: fontos változás + a friss nyerőszámok

2010. szeptember 25. 17:02

2010. október 3-ától lehetővé teszik az Ötöslottón, Hatoslottón, Jokeren, Luxoron, Totón és Góltotón elért kisnyeremények korábbi kifizetését - tájékoztatta lapunkat a Szerencsejáték Zrt.

A 200 ezer forintot el nem érő ún. kisnyereményeket bármely terminállal rendelkező értékesítőhelyen fel lehet venni készpénzben, függetlenül attól, hogy a nyertes ott játszott vagy másutt. A nyereményfelvétel legkorábbi időpontja - egyes játékok kivételével jelenleg a sorsolást követő második munkanap. (Példának okáért a hétvégi lottók, a Luxor, a Joker esetében - ha az nem munkaszüneti nap - kedd.)

A Szerencsejáték Zrt. a játékosok, fogadók érdekeit szem előtt tartva 2010. október 3-ától lehetővé teszi az Ötöslottón, Hatoslottón, Jokeren, Luxoron, Totón és Góltotón elért kisnyeremények korábbi kifizetését. Ezeket már a húzást követő napon (pl. az Ötöslottón elért háromtalálatos nyereményt akár vasárnap is), illetve a totófogadási ajánlat legkésőbb befejeződő mérkőzésének másnapján felvehetik a nyitva tartó értékesítőhelyeken.

Az Ötöslottó 38. heti nyerőszámaiért kattints ide!


Sok pénz van a Bajnokok Ligájában

Sokat hallani, olvasni arról, hogy a Bajnokok Ligája milyen irdatlan pénzmennyiséget mozgat meg, valóságos vagyont hoz a csoportkörbe bejutó, s ott jól szereplő, majd továbblépő együtteseknek. Abból a szempontból is igaz azonban a BL = sok pénz tétel, hogy a tippmixelők ilyenkor az átlagosnál jóval több fogadást, s lényegesen nagyobb tétösszegben kötnek. A 37. héten például 126 ezren fogadtak a Bayern München-Roma mérkőzésre, s közel 92 milliót "kockáztattak" a Barcelona gálaelőadására a Panathinaikosz ellenében. A (s ez esetben idézőjel nélküli) kockáztatott tét a szigetországi derbin (MU-Rangers) is meghaladta 90 milliót. Százezer fölött volt a fogadásszám a Zilina-Chelsea (110 ezer), a Barcelona-Panathinaikosz (107 ezer), a Real Madrid-Ajax (106 ezer) és a Manchester United-Rangers (103 ezer) találkozók esetében.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nemcsak tettek a közös kasszába, hanem abból bőségesen vettek is ki a fogadók. Legtöbbet, szinte fillérre ugyanannyit: 96,2 milliót a müncheniek Roma és a zsolnaiak Chelsea elleni összecsapását követően. Jól fizetett az Arsenal-Braga (92 millió), a Milan-Auxerre (85 millió) és a Real Madrid-Ajax (80 millió forint) mérkőzéseken kialakult végeredmény is.

Természetesen, mint mindig, most is akadtak meglepetések. A vaskosabbak közül is élre kívánkozik, hogy Man. United nem bírt el a skótokkal. A manchesteri 0-0 lesújtó következménye, hogy 43 ezer 406 szelvényből csupán 1663 tartalmazott jó tippet. Amit a Milan és a Bayern az egyik kezével adott (a BL-ben), azt a másikkal elvette a hazai bajnokságban. Előbbi a Cataniával, utóbbi a Köln együttesével ikszelt otthoni környezetben, s így az ACM 50 ezerből 1633, a BM 48 ezerből 1723 fogadó szelvényét annulálta.

A magyar érdekeltségű események népszerűségi listáját a Debrecen-Metalist Harkiv EL csoportmérkőzés vezeti, 43 és fél ezren fogadtak, közülük 17 ezren sikerrel. A "nagy bukta" kategóriában viszont az FTC került az "élre", miután (újabb) kínos vereséget szenvedett, ezúttal az Üllői úton a Siófoktól kapott ki 2-1-re. 31 ezernél is többen tippeltek, s alig ötszázan jól.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem