22 °C Budapest

Új mobilinternet szolgáltató a magyar távközlési piacon

2010. július 15. 08:02

A Vodafone és a Btel közös együttműködésének köszönhetően bővül a Magyarországi mobilinternet kiszolgálás. A Btel saját márkanév alatt, saját csomagokkal jelenik meg, tovább színesítve ezzel a mobilinternet piacát - tájékoztatta lapunkat a Business Telecom Távközlési Kft.

A szolgáltatás hálózati kiszolgálását, egy hosszú távú megállapodás keretében a Vodafone biztosítja a Btel részére. Az új szolgáltató megjelenését több hónapos előkészületi munka előzte meg, melynek célja volt, hogy a Btel mobil internetet használó ügyfelek a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást és kiszolgálást élvezhessék.

A Btel meghatározó szerepet tölt be a Magyar alternatív távközlési piacon, és jelentős tapasztalatokkal rendelkezik szélessávú internet kiszolgálás területén. Az új mobilinternet szolgáltatás szorosan illeszkedik a Btel üzleti koncepciójához, miszerint a szélessávú internet kiszolgálás minden területére kiterjedő szolgáltatási portfolió elengedhetetlen a dinamikusan változó ügyfél igények kiszolgálásához. Az új szolgáltatás beolvad majd a Btel kínálatai közé, és újszerű, egyedi csomagajánlatokban lehet majd igénybevenni.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

Napokon belül indul a magyar Kickstarter: így működik a jutalomalapú közösségi finanszírozás

Az emberek egyre tudatosabban vásárolnak, sokkal jobban szeretnek olyan termékeket, szolgáltatásokat megvásárolni, amiknek tudják a mögöttes tartalmát.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?