15 °C Budapest

A Rolex esete az úthengerrel: megrázó fotók

Pénzcentrum
2010. május 4. 13:02

Mintegy hétezer darab hamis Rolex órát semmisítettek meg látványos keretek között Philadelphiában. Az akcióra figyelemfelhívó szándékkal került sor - írja a hamisitasellen.hu.

Mintegy hétezer darab hamisított Rolex karórán hajtottak át úthengerrel egy megsemmisítési akció keretében a közelmúltban Philadelphiában. A vámtisztviselők jelenlétében végrehajtott megsemmisítésre annak érdekében került sor, hogy hangsúlyozzák a szervezet szellemitulajdon-védelmi tevékenységének fontosságát.

 

Fotó: philly.com


A hamisítványokat az Egyesült Államok Bevándorlási és Vámhivatalának (U.S. Immigration and Customs Enforcement, ICE) munkatársai foglalták le korábban egy kereskedőnél. A razzia során összesen 24 ezer darab hamis órára, valamint további 1 millió darab hamisítvány előállításához szükséges alkatrészre bukkantak.

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Fotó: philly.com


A kereskedő saját otthonában gyártotta a hamis órákat. Ellene hamis termékek gyártásának és forgalmazásának vádjával indítottak eljárást, amelynek eredményeként a bíróság hat év börtönbüntetésre ítélte, továbbá több mint 2,2 millió dollár összegű pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a férfit.

 

Fotó: professionaljeweller.com

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?