7 °C Budapest

A Tesco és a virslik: hihetetlen számok

2009. december 30. 15:02

Budapesttől Berlinig is elérne a Tescóban kapható összes virsli, ha egymás mellé raknánk őket. A karácsonyi ajándékokat is visszacserélik az áruházak, 2010. január 3-ig blokk ellenében bárki levásárolhatja a visszahozott termékek árát.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az újév közeledtével a Tesco áruházak polcait is ellepik a hagyományos szilveszteri termékek. Ezen időszak egyik legnépszerűbb áruja a virsli, amiből mintegy 900 ezer kilogrammal készülnek országszerte. Ezek között a népszerű juhbeles virsli a sláger. Ha egymás mellé raknánk őket, Budapesttől egészen Berlinig is elérne a Tescóban kapható összes virsli. Természetesen pezsgőből sincs hiány: széles választékkal, kedvező árakkal készül az áruházlánc az év utolsó napjára. Valamennyi pénztárcának megfelelő a kínálat, amelyben mind hazai, mind pedig import termékek is szerepelnek.

Az áruházlánc felkészült a "problémás" karácsonyi ajándékok visszacserélésének időszakára. Már december 27-én, reggel 6 órától lehetőségük nyílik a vevőszolgálatoknál a vásárlóknak arra, hogy visszacseréljék a karácsonyra vásárolt termékeket (amiből például kettőt kaptak vagy nem megfelelő méretű). Mindezt blokk ellenében tehetik meg 2010. január 3-ig, a termékek ára pedig a Tesco áruházakban vásárolható le.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 28. péntek
Károly, Karola
4. hét
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?