23 °C Budapest

A Tesco és a virslik: hihetetlen számok

2009. december 30. 15:02

Budapesttől Berlinig is elérne a Tescóban kapható összes virsli, ha egymás mellé raknánk őket. A karácsonyi ajándékokat is visszacserélik az áruházak, 2010. január 3-ig blokk ellenében bárki levásárolhatja a visszahozott termékek árát.

Az újév közeledtével a Tesco áruházak polcait is ellepik a hagyományos szilveszteri termékek. Ezen időszak egyik legnépszerűbb áruja a virsli, amiből mintegy 900 ezer kilogrammal készülnek országszerte. Ezek között a népszerű juhbeles virsli a sláger. Ha egymás mellé raknánk őket, Budapesttől egészen Berlinig is elérne a Tescóban kapható összes virsli. Természetesen pezsgőből sincs hiány: széles választékkal, kedvező árakkal készül az áruházlánc az év utolsó napjára. Valamennyi pénztárcának megfelelő a kínálat, amelyben mind hazai, mind pedig import termékek is szerepelnek.

Az áruházlánc felkészült a "problémás" karácsonyi ajándékok visszacserélésének időszakára. Már december 27-én, reggel 6 órától lehetőségük nyílik a vevőszolgálatoknál a vásárlóknak arra, hogy visszacseréljék a karácsonyra vásárolt termékeket (amiből például kettőt kaptak vagy nem megfelelő méretű). Mindezt blokk ellenében tehetik meg 2010. január 3-ig, a termékek ára pedig a Tesco áruházakban vásárolható le.

Másodszor emel bért idén a Rossmann

300 millió forintot fordít munkatársai fizetéseinek növelésére az idén 30 éves drogéria, amely tavaly elnyerte a Kincentric Legjobb Munkahely díját.

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 28. csütörtök
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. szeptember 28. 10:19
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM