Százmilliókkal lépett le a pénzszállítóként dolgozó volt rendőr

2009. december 8. 10:47

Egy korábban rendőrként dolgozó férfi, T-Z. Róbert fosztotta ki tegnap egy I. kerületi bankfiók előtt a Brink's C. L. Hungária Zrt. pénzszállító autóját, melyből több százmillió forint tűnt el.

Tegnap délelőtt negyed 11 körül az egyik pénzszállító társaság járműve a fővárosi I. kerületi Pauler utcában állt meg. Az alkalmazottak hárman szállítottak pénzt a budapesti bankfiókok között. Míg ketten bent intézkedtek, addig a harmadik kivette a pénzeszsákokat a járműből és egy külföldi rendszámú, piros Peugeot-val hagyta el a helyszínt.

Összesen 4 pénzeszsák tűnt el, benne több százmillió forinttal. Kérdés, hogy a protokollal ellentétben a sofőr hogyan férhetett hozzá a pénzhez. A rendőrség sikkasztás miatt nyomoz és nagy erővel keresi az elkövetőt.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25