18 °C Budapest

Utazás a nyárba: megfizethető óceánjárók?

Pénzcentrum
2009. november 16. 09:02

Korábban az óceánjáról luxusutakat csak a dúsgazdagok engedhették meg maguknak, manapság azonban már nem feltétlenül kerülnek többe, mint ha egy hasonló komfortú tengerparti szállodában töltenénk szabadidőnket - írja a Népszabadság.

A nagy hajóstársaságok ajánlatai között is találunk last minute, vagy előfoglalási engedményeket, családis és gyermekkedvezményeket, illetve egyéb akciókat.

Idén szilveszterkor például egy 7 napos karib-tengeri körutazás, ahol a hajó minden nap kiköt valahol Florida, Jamaica és Mexikó partjain egy ablaktalan belső kabinban, all inclusive ellátással 313 ezer forintba kerül, míg ablakos kabinban 364 ezerbe.

Ha ezt sokallnánk, utazhatunk közelebb is, Genova - Marseille - Barcelona - Tunisz - la Valetta - Genova útvonalon, szintén 7 napos szilveszteri út keretében 185-213 ezer forintért.

A Tensi Toursnál már 150-230 ezerért is találunk hétéjszakás, óceánjárós utat, amely Dubaiban, Omarban és Bahreinben köt ki.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Persze ezeknél az utaknál a fent említett díjakon felül még a kikötőbe utazás díját is ki kell fizetnünk, valamint a hajós programok, illetve parti kirándulások is pénzbe kerülnek, melyek is együtt akár duplájára is növelhetik a költségeket.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?