1 °C Budapest

Kedvezményes könyvvásárral könnyebb a tanévkezdés

2009. augusztus 18. 11:02

Több tízezer forintba kerül egy gyerek beiskolázása, de a könyv az, amin a színvonalas tanulás miatt nem érdemes spórolni. A Nemzeti Tankönyvkiadó ezért úgy döntött, hogy megkönnyítve az idei tanévkezdést kedvezményes könyvvásárt hirdet.

A gyermekek beiskolázása minden évben komoly terhet jelent a szülők számára: szükség van iskolatáskára, tollakra, ceruzákra, de a könyv az, amin nem érdemes spórolni. Ráadásul az iskola által előírt tankönyvek mellett a diákoknak szüksége lehet többek között gyakorló füzetekre és a kötelező olvasmányokra is.

Ezért a Nemzeti Tankönyvkiadó úgy döntött, hogy a tanévkezdés megkönnyítése érdekében kedvezményes könyvvásárt hirdet. A könyvvásár több mint egy hónapig, augusztus 20. és szeptember 30-a között zajlik majd az NTK honlapján elérhető internetes áruházban és saját könyvesboltjában (Pedellus Tankönyvbolt: 1143 Budapest, Szobránc u. 6-8.).

Az NTK honlapján található webáruházon és a könyvesbolton keresztül megvásárolt könyvekhez a bolti árhoz képest 30 % kedvezménnyel lehet hozzájutni. A kínálatban szerepelnek gyakorló munkafüzetek, kompetenciafejlesztő kiadványok, olvasmánynaplók és olyan irodalmi klasszikusok is, mint A kőszívű ember fiai vagy az Egri Csillagok, de a nyelvet tanulók is kedvükre válogathatnak. A tanszervásárlást pedig még könnyebbé teszi, hogy az NTK a Sodexho mellett idén már az Accor és a Chéque Déjeuner-s sulicsekkeket és kultúrautalványt is elfogadja.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 1. péntek
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm