13 °C Budapest

Kedvezményes könyvvásárral könnyebb a tanévkezdés

2009. augusztus 18. 11:02

Több tízezer forintba kerül egy gyerek beiskolázása, de a könyv az, amin a színvonalas tanulás miatt nem érdemes spórolni. A Nemzeti Tankönyvkiadó ezért úgy döntött, hogy megkönnyítve az idei tanévkezdést kedvezményes könyvvásárt hirdet.

A gyermekek beiskolázása minden évben komoly terhet jelent a szülők számára: szükség van iskolatáskára, tollakra, ceruzákra, de a könyv az, amin nem érdemes spórolni. Ráadásul az iskola által előírt tankönyvek mellett a diákoknak szüksége lehet többek között gyakorló füzetekre és a kötelező olvasmányokra is.

Ezért a Nemzeti Tankönyvkiadó úgy döntött, hogy a tanévkezdés megkönnyítése érdekében kedvezményes könyvvásárt hirdet. A könyvvásár több mint egy hónapig, augusztus 20. és szeptember 30-a között zajlik majd az NTK honlapján elérhető internetes áruházban és saját könyvesboltjában (Pedellus Tankönyvbolt: 1143 Budapest, Szobránc u. 6-8.).

Az NTK honlapján található webáruházon és a könyvesbolton keresztül megvásárolt könyvekhez a bolti árhoz képest 30 % kedvezménnyel lehet hozzájutni. A kínálatban szerepelnek gyakorló munkafüzetek, kompetenciafejlesztő kiadványok, olvasmánynaplók és olyan irodalmi klasszikusok is, mint A kőszívű ember fiai vagy az Egri Csillagok, de a nyelvet tanulók is kedvükre válogathatnak. A tanszervásárlást pedig még könnyebbé teszi, hogy az NTK a Sodexho mellett idén már az Accor és a Chéque Déjeuner-s sulicsekkeket és kultúrautalványt is elfogadja.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 19. 17:45