14 °C Budapest

Kedvezményes könyvvásárral könnyebb a tanévkezdés

2009. augusztus 18. 11:02

Több tízezer forintba kerül egy gyerek beiskolázása, de a könyv az, amin a színvonalas tanulás miatt nem érdemes spórolni. A Nemzeti Tankönyvkiadó ezért úgy döntött, hogy megkönnyítve az idei tanévkezdést kedvezményes könyvvásárt hirdet.

A gyermekek beiskolázása minden évben komoly terhet jelent a szülők számára: szükség van iskolatáskára, tollakra, ceruzákra, de a könyv az, amin nem érdemes spórolni. Ráadásul az iskola által előírt tankönyvek mellett a diákoknak szüksége lehet többek között gyakorló füzetekre és a kötelező olvasmányokra is.

Ezért a Nemzeti Tankönyvkiadó úgy döntött, hogy a tanévkezdés megkönnyítése érdekében kedvezményes könyvvásárt hirdet. A könyvvásár több mint egy hónapig, augusztus 20. és szeptember 30-a között zajlik majd az NTK honlapján elérhető internetes áruházban és saját könyvesboltjában (Pedellus Tankönyvbolt: 1143 Budapest, Szobránc u. 6-8.).

Az NTK honlapján található webáruházon és a könyvesbolton keresztül megvásárolt könyvekhez a bolti árhoz képest 30 % kedvezménnyel lehet hozzájutni. A kínálatban szerepelnek gyakorló munkafüzetek, kompetenciafejlesztő kiadványok, olvasmánynaplók és olyan irodalmi klasszikusok is, mint A kőszívű ember fiai vagy az Egri Csillagok, de a nyelvet tanulók is kedvükre válogathatnak. A tanszervásárlást pedig még könnyebbé teszi, hogy az NTK a Sodexho mellett idén már az Accor és a Chéque Déjeuner-s sulicsekkeket és kultúrautalványt is elfogadja.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 25. vasárnap
Eufrozina, Kende
38. hét
Szeptember 25.
A siketek világnapja
Szeptember 25.
Tengerészeti világnap
Szeptember 25.
A fehér kendő napja
Szeptember 25.
A szív világnapja
Szeptember 25.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 24. 19:17