-1 °C Budapest

Megmondjuk, mikor mész nyaralni! Másodpercre pontosan

2009. július 17. 05:17

Rendkívül okos és hasznos szerkezetre bukkantunk az internet sűrűjében. A nyaralás-visszaszámláló program másodpercre pontosan megmondja, mikor mész nyaralni. Sőt, ennél többet is tud...

Ügyes marketingeszközzel reklámozza szolgáltatásait a MasterCard. A nyaralás alatti bankkártya-használatot népszerűsítő honlapra egy nyaralás-visszaszámláló készülék is felkerült.

Kapcsolódó cikkünk:Nem mindig éri meg a bankkártya külföldön!

Fotó: Pénzcentrum/ MasterCard


A felhasználó dolga nem más, minthogy letöltse az apró, ingyenes programot (és esetleg a hozzá szükséges Adobe Air segédletet), és már indulhat is a móka. A nyaralás-visszaszámlálón beállítjuk, hogy mikor indulunk a nagy utazásra, ő pedig szépen elkezd visszaszámolni, másodpercenként. Így nincs más dolgunk, minthogy tűkön ülve -és az irodában izzadva- nézzük a rohanó időt, és várjuk nyaralásunk első pillanatát.

Sőt, a visszaszámlálón üdülésünk pontos helyét is regisztrálhatjuk, így mindig láthatjuk az ottani aktuális időjárási helyzetképet.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 9. szombat
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem