1 °C Budapest

Strandok éjszakája: fürdés, éjjel, 4000-ért

2009. június 12. 12:02

Tavaly, a nagy sikerű Vizek Évében megrendezett Fürdők éjszakája után, idén a Kulturális Turizmus Évében különleges kulturális felfrissülésre invitálja a Budapest Gyógyfürdői Zrt. és a Magyar Turizmus Zrt. a fürdőzni vágyókat. A június 19-i Strandok éjszakája akció keretében a Palatinus fürdőben igazi retro hangulatot élvezhetnek a fürdőzni és szórakozni vágyók, míg a Dagály fürdőben a brazil karneválé lesz a főszerep.

Június 19-én, először kerül megrendezésre a Strandok éjszakája. A hagyományteremtő akció keretében a vízparti szórakozás mellett valódi idő- és térbeli utazásban vehetnek részt a csobbanni vágyók. A Dagály strandon ugyanis a 60-as évek világát idéző rock'n'roll hangulaté lesz a főszerep, a Palatinus strandfürdő pedig a Duna közepén teremt Riói karneváli pezsgést. Az egymástól csupán pár száz méterre fekvő helyszínek számos izgalmas programmal várják a fürdőzőket, így a 4.000 Ft-os, mindkét helyszínre szóló belépővel a retro és a Riói hangulatba egyaránt belekóstolhatnak az "éjszakai csobbanók". A programokról bővebben a http://www.budapestgyogyfurdoi.hu/ oldalon olvashatnak az érdeklődők.

Az eseményt a Magyar Turizmus Zrt. Budapest-Közép-Dunavidéki Regionális Marketing Igazgatósága számos kommunikációs csatornáján keresztül népszerűsíti: a 4-6-os és az 1-es villamosokon már láthatóak a retro és karneváli hangulatot idéző reklámplakátok, továbbá balusztrádok, valamint a Pesti Estben, az est.hu és a port.hu internetes oldalakon elhelyezett hirdetések is az akcióra irányítják a figyelmet.

A Magyar Turizmus Zrt. kiemelt feladatának tartja az olyan turistacsalogató, nagyközönségi események népszerűsítését, amelyek a bel- és külföldi vendégek érdeklődésére is számot tarthatnak. A Strandok éjszakája jól illeszkedik ahhoz az új élményalapú marketingkoncepcióhoz, amely Budapestet újracsomagolva, pezsgő, fiatalos, szórakoztató nagyvárosként mutatja be, tele különleges kulturális élményekkel, egyedi és romantikus helyekkel, szórakozási lehetőségekkel, egyfajta kulturális kalandot (Cultural Adventure) kínálva az utazók számára. Ez az új megközelítés érvényesül a széleskörű szakmai összefogással idén nyáron indított Budapest Adventure kampányban is.

Látogasson el a www.budapestgyogyfurdoi.hu oldalra, és június 19-én, a Strandok éjszakáján használja ki ezt a nem mindennapi éjszakai fürdőzési-szórakozási lehetőséget!

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 1. péntek
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm