13 °C Budapest

Strandok éjszakája: fürdés, éjjel, 4000-ért

2009. június 12. 12:02

Tavaly, a nagy sikerű Vizek Évében megrendezett Fürdők éjszakája után, idén a Kulturális Turizmus Évében különleges kulturális felfrissülésre invitálja a Budapest Gyógyfürdői Zrt. és a Magyar Turizmus Zrt. a fürdőzni vágyókat. A június 19-i Strandok éjszakája akció keretében a Palatinus fürdőben igazi retro hangulatot élvezhetnek a fürdőzni és szórakozni vágyók, míg a Dagály fürdőben a brazil karneválé lesz a főszerep.

Június 19-én, először kerül megrendezésre a Strandok éjszakája. A hagyományteremtő akció keretében a vízparti szórakozás mellett valódi idő- és térbeli utazásban vehetnek részt a csobbanni vágyók. A Dagály strandon ugyanis a 60-as évek világát idéző rock'n'roll hangulaté lesz a főszerep, a Palatinus strandfürdő pedig a Duna közepén teremt Riói karneváli pezsgést. Az egymástól csupán pár száz méterre fekvő helyszínek számos izgalmas programmal várják a fürdőzőket, így a 4.000 Ft-os, mindkét helyszínre szóló belépővel a retro és a Riói hangulatba egyaránt belekóstolhatnak az "éjszakai csobbanók". A programokról bővebben a http://www.budapestgyogyfurdoi.hu/ oldalon olvashatnak az érdeklődők.

Az eseményt a Magyar Turizmus Zrt. Budapest-Közép-Dunavidéki Regionális Marketing Igazgatósága számos kommunikációs csatornáján keresztül népszerűsíti: a 4-6-os és az 1-es villamosokon már láthatóak a retro és karneváli hangulatot idéző reklámplakátok, továbbá balusztrádok, valamint a Pesti Estben, az est.hu és a port.hu internetes oldalakon elhelyezett hirdetések is az akcióra irányítják a figyelmet.

A Magyar Turizmus Zrt. kiemelt feladatának tartja az olyan turistacsalogató, nagyközönségi események népszerűsítését, amelyek a bel- és külföldi vendégek érdeklődésére is számot tarthatnak. A Strandok éjszakája jól illeszkedik ahhoz az új élményalapú marketingkoncepcióhoz, amely Budapestet újracsomagolva, pezsgő, fiatalos, szórakoztató nagyvárosként mutatja be, tele különleges kulturális élményekkel, egyedi és romantikus helyekkel, szórakozási lehetőségekkel, egyfajta kulturális kalandot (Cultural Adventure) kínálva az utazók számára. Ez az új megközelítés érvényesül a széleskörű szakmai összefogással idén nyáron indított Budapest Adventure kampányban is.

Látogasson el a www.budapestgyogyfurdoi.hu oldalra, és június 19-én, a Strandok éjszakáján használja ki ezt a nem mindennapi éjszakai fürdőzési-szórakozási lehetőséget!

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 19. 17:45