4 °C Budapest

Közös megegyezzéssel távozik az Allianz Bank vezére

Pénzcentrum
2009. május 7. 11:22

Új vezérigazgató irányítja 2009. május 16-ától az Allianz Bank Zrt.-t Hegyi Gábor, az eddigi vezérigazgató-helyettes személyében. Farkas Ádám, a társaság eddigi elnök-vezérigazgatója közös megegyezéssel távozik a cégcsoporttól.

Hegyi Gábor 1999. óta dolgozik a nemzetközi Allianz-csoport kötelékében. 2003. óta az Allianz AG közép-kelet-európai leányvállalatainak banki, nem-életbiztosítási, nyugdíjpénztári és vagyonkezelési felügyeletét irányította, majd 2005 októberétől az Allianz Hungária Biztosítónál az Allianz Bank megalapítását célzó projekt vezetője lett. Az Allianz Bank megalapítása, 2006 márciusa óta a társaság vezérigazgató-helyetteseként dolgozik.

A leköszönő Farkas Ádám 2006 márciusától irányította az Allianz Bank létrehozását, ami a 2006. októberi sikeres indulással egy új, a piacvezető biztosítói csoportba integrált széles körű szolgáltatási palettával rendelkező kereskedelmi bank megjelenését jelentette a hazai piacon.

"Farkas Ádám rendkívül sokat tett azért, hogy az Allianz az egyik vezető pénzügyi szolgáltatóvá váljon Magyarországon. Utódjának több mint százezer ügyféllel rendelkező, dinamikus fejlődés alatt álló kereskedelmi bankot hagy örökül" - jelentette ki Kisbenedek Péter, az Allianz Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója, és Farkas Ádámnak hasonlóan sikeres projekteket kívánt további pályafutása során.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?