-2 °C Budapest

Közös megegyezzéssel távozik az Allianz Bank vezére

Pénzcentrum
2009. május 7. 11:22

Új vezérigazgató irányítja 2009. május 16-ától az Allianz Bank Zrt.-t Hegyi Gábor, az eddigi vezérigazgató-helyettes személyében. Farkas Ádám, a társaság eddigi elnök-vezérigazgatója közös megegyezéssel távozik a cégcsoporttól.

Hegyi Gábor 1999. óta dolgozik a nemzetközi Allianz-csoport kötelékében. 2003. óta az Allianz AG közép-kelet-európai leányvállalatainak banki, nem-életbiztosítási, nyugdíjpénztári és vagyonkezelési felügyeletét irányította, majd 2005 októberétől az Allianz Hungária Biztosítónál az Allianz Bank megalapítását célzó projekt vezetője lett. Az Allianz Bank megalapítása, 2006 márciusa óta a társaság vezérigazgató-helyetteseként dolgozik.

A leköszönő Farkas Ádám 2006 márciusától irányította az Allianz Bank létrehozását, ami a 2006. októberi sikeres indulással egy új, a piacvezető biztosítói csoportba integrált széles körű szolgáltatási palettával rendelkező kereskedelmi bank megjelenését jelentette a hazai piacon.

"Farkas Ádám rendkívül sokat tett azért, hogy az Allianz az egyik vezető pénzügyi szolgáltatóvá váljon Magyarországon. Utódjának több mint százezer ügyféllel rendelkező, dinamikus fejlődés alatt álló kereskedelmi bankot hagy örökül" - jelentette ki Kisbenedek Péter, az Allianz Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója, és Farkas Ádámnak hasonlóan sikeres projekteket kívánt további pályafutása során.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 8. péntek
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm