5 °C Budapest

Válság van: Tiger Woods túl drága!

2009. április 27. 11:30

Ausztráliában három kereskedelmi tévécsatorna is hátat fordított a Tiger Woodsnak, a legendás golfjátékosnak, mivel túl drágának találták.

Woods novemberben játszik majd az Australian Masters golftornán a melbourne-i Kingston Heathen. A rajongók azonban várhatóan kénytelenek lesznek fizetni a közvetítésért, mivel a megkörnyékezett kereskedelmi tévék mindegyike túl drágának találta a 3 millió dolláros közvetítési díjat.

A Channel Nine főnöke, David Gyngell szerint nem lehet kérdés, hogy Tiger Woods egy szupersztár, de a szervezők egy három éves szerződést akarnak letolni a csatornák torkán, holott Woods szereplése csak az idei tornán biztos. Éppen ezért egyáltalán nem valószínű, hogy a csatornák elfogadnák a szervezők ajánlatát, hiszen hiába nagy név a golfbajnok, magával a sportággal egyáltalán nem könnyű hirdetőket bevonzani az adóhoz.


Ausztráliában az utóbbi években alaposan megcsappant a golfközvetítések népszerűsége, mivel az Australian Mastersre évek óta nem sikerül elcsábítani egyetlenegy szupersztárt sem. A szervezők most 3 millió dollárért nyerték meg Tiger Woodsot, hogy szerepeljen, ami több, mint tízszerese a nyertes 270 ezer dolláros díjának. A kormányzat szerint a Woods-zal felturbózott verseny akár 19 millió dollár jövedelmet is generálhat az államnak - ám szemmel láthatóan ezt nem a TV-közvetítések díjából fogják besöpörni.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?