22 °C Budapest

Válság van: Tiger Woods túl drága!

2009. április 27. 11:30

Ausztráliában három kereskedelmi tévécsatorna is hátat fordított a Tiger Woodsnak, a legendás golfjátékosnak, mivel túl drágának találták.

Woods novemberben játszik majd az Australian Masters golftornán a melbourne-i Kingston Heathen. A rajongók azonban várhatóan kénytelenek lesznek fizetni a közvetítésért, mivel a megkörnyékezett kereskedelmi tévék mindegyike túl drágának találta a 3 millió dolláros közvetítési díjat.

A Channel Nine főnöke, David Gyngell szerint nem lehet kérdés, hogy Tiger Woods egy szupersztár, de a szervezők egy három éves szerződést akarnak letolni a csatornák torkán, holott Woods szereplése csak az idei tornán biztos. Éppen ezért egyáltalán nem valószínű, hogy a csatornák elfogadnák a szervezők ajánlatát, hiszen hiába nagy név a golfbajnok, magával a sportággal egyáltalán nem könnyű hirdetőket bevonzani az adóhoz.


Ausztráliában az utóbbi években alaposan megcsappant a golfközvetítések népszerűsége, mivel az Australian Mastersre évek óta nem sikerül elcsábítani egyetlenegy szupersztárt sem. A szervezők most 3 millió dollárért nyerték meg Tiger Woodsot, hogy szerepeljen, ami több, mint tízszerese a nyertes 270 ezer dolláros díjának. A kormányzat szerint a Woods-zal felturbózott verseny akár 19 millió dollár jövedelmet is generálhat az államnak - ám szemmel láthatóan ezt nem a TV-közvetítések díjából fogják besöpörni.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 29. szerda
Magdolna
22. hét
Május 29.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem