25 °C Budapest

Tesco vásárlási utalványt kapnak az új TV-előfizetők!

2009. április 10. 05:38

A Tesco és a brit Sky Televízió együttműködésének köszönhetően a csatorna új előfizetői 25 font értékű Tesco vásárlási utalványt kapnak ajándékba. Hazánkban jelenleg nem fut hasonló akció, de étkezési- és ajándékutalvány bármely áruház vevőszolgálatán vásárolható.

Az akciós ajánlat a hónap végéig érvényes, az új ügyfelek bármelyik Tesco áruházban levásárolhatják az utalványt. Az előfizetők bármelyik programcsomag választása esetén jogosultak az ajándékutalványra.

A Sky a közelmúltban a Marks and Spencer lakberendezési áruházlánccal közösen folytatott hasonló akciót, az új előfizetők akkor 50 font értékű ajándékutalványt kaptak.

Hazánkban minden Tesco Hiper- és Szupermarket vevőszolgálatán vásárolható étkezési- és ajándékutalvány, az áruház céges ügyfelei internetes regisztrációt követően is igényelhetnek Tesco-utalványokat.

A cégadatok kitöltését követően a megadott e-mail címre küldenek egy linket, mellyel érvényesíteni kell regisztrációt. Ezután a felhasználó belép és leadja, hogy milyen címletű és mennyiségű utalványt szeretne rendelni, illetve hol veszi majd át azokat.

A Tesco 3 munkanapon belül kiküldi az erről szóló számlát a regisztráció során megjelölt címre, amit előbb ki kell egyenlíteni, majd a megadott áruház vevőszolgálatán átvehetőek az utalványok.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?