4 °C Budapest

Tesco vásárlási utalványt kapnak az új TV-előfizetők!

2009. április 10. 05:38

A Tesco és a brit Sky Televízió együttműködésének köszönhetően a csatorna új előfizetői 25 font értékű Tesco vásárlási utalványt kapnak ajándékba. Hazánkban jelenleg nem fut hasonló akció, de étkezési- és ajándékutalvány bármely áruház vevőszolgálatán vásárolható.

Az akciós ajánlat a hónap végéig érvényes, az új ügyfelek bármelyik Tesco áruházban levásárolhatják az utalványt. Az előfizetők bármelyik programcsomag választása esetén jogosultak az ajándékutalványra.

A Sky a közelmúltban a Marks and Spencer lakberendezési áruházlánccal közösen folytatott hasonló akciót, az új előfizetők akkor 50 font értékű ajándékutalványt kaptak.

Hazánkban minden Tesco Hiper- és Szupermarket vevőszolgálatán vásárolható étkezési- és ajándékutalvány, az áruház céges ügyfelei internetes regisztrációt követően is igényelhetnek Tesco-utalványokat.

A cégadatok kitöltését követően a megadott e-mail címre küldenek egy linket, mellyel érvényesíteni kell regisztrációt. Ezután a felhasználó belép és leadja, hogy milyen címletű és mennyiségű utalványt szeretne rendelni, illetve hol veszi majd át azokat.

A Tesco 3 munkanapon belül kiküldi az erről szóló számlát a regisztráció során megjelölt címre, amit előbb ki kell egyenlíteni, majd a megadott áruház vevőszolgálatán átvehetőek az utalványok.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 27. vasárnap
Virgil
47. hét
November 27.
Advent (1.)
November 27.
Nemzetközi Aura nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 26. 19:16