-2 °C Budapest

Tesco vásárlási utalványt kapnak az új TV-előfizetők!

2009. április 10. 05:38

A Tesco és a brit Sky Televízió együttműködésének köszönhetően a csatorna új előfizetői 25 font értékű Tesco vásárlási utalványt kapnak ajándékba. Hazánkban jelenleg nem fut hasonló akció, de étkezési- és ajándékutalvány bármely áruház vevőszolgálatán vásárolható.

Az akciós ajánlat a hónap végéig érvényes, az új ügyfelek bármelyik Tesco áruházban levásárolhatják az utalványt. Az előfizetők bármelyik programcsomag választása esetén jogosultak az ajándékutalványra.

A Sky a közelmúltban a Marks and Spencer lakberendezési áruházlánccal közösen folytatott hasonló akciót, az új előfizetők akkor 50 font értékű ajándékutalványt kaptak.

Hazánkban minden Tesco Hiper- és Szupermarket vevőszolgálatán vásárolható étkezési- és ajándékutalvány, az áruház céges ügyfelei internetes regisztrációt követően is igényelhetnek Tesco-utalványokat.

A cégadatok kitöltését követően a megadott e-mail címre küldenek egy linket, mellyel érvényesíteni kell regisztrációt. Ezután a felhasználó belép és leadja, hogy milyen címletű és mennyiségű utalványt szeretne rendelni, illetve hol veszi majd át azokat.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 12 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,02 százalékos THM-el, és havi 98 070 forintos törlesztővel fel lehet venni az Erste Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,09% a THM; az UniCredit Banknál 8,11%; a MagNet Banknál 8,27%,  a K&H Banknál 8,28%; míg az OTP Banknál 8,29%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

A Tesco 3 munkanapon belül kiküldi az erről szóló számlát a regisztráció során megjelölt címre, amit előbb ki kell egyenlíteni, majd a megadott áruház vevőszolgálatán átvehetőek az utalványok.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 8. péntek
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem