5 °C Budapest

Kokain, heroin, fű: a nagy üzletek a Tesco-parkolóban köttetnek!

2009. április 7. 05:38

Pórul jártak azok a drogdílerek, akik a tömeget kihasználva a városi bevásárlóközpontok parkolóit használták terítésre. A bűnüldöző szervek titkos ügynökei fokozatosan beépültek az üzletbe, a kishalaknak számító elkövetők már rács mögött is vannak. A brit Cambridge városának rendőrsége a lakosság segítségére is számít a szálak felgöngyölítése során.

A terjesztők között akadtak fiatalkorú elkövetők is, akik szintén elzárásra, de rövidebb büntetésre számíthatnak. A fiatalok könnyen elvegyültek a vásárlók tömegében, majd pillanatok leforgása alatt megkötötték az üzletet a fogyasztókkal.

Az egyik elkövetőnél több halálos adagnak megfelelő heroin és kokaint, valamint egyéb tudatmódosító szereket találtak. A rendőrség beépített embereinek segítségével bűnelkövetés közben csaptak le a kábítószer-terjesztőkre a helyi Aldi és Tesco parkolójában, de a jelek szerint csak a kishalak akadtak horogra.

A rendőrség felkérte a lakosságot, hogy amint valamilyen gyanús cselekményt látnak a parkolóban, jelentsék azt a megadott segélyvonalon a bűnüldöző szervek felé. A rendőrtiszt szerint az eddigi eredmények üzenetnek sem utolsóak, aki a városban drogot akar terjeszteni, az rövidesen a rácsok mögött találja magát. Az elkövetők a hatályos jogszabályok szerint akár 5 évet is kaphatnak.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?