A Tesco lett hazánk legmegbízhatóbb áruházlánca!

2009. március 27. 13:30

A Reader s Digest Európai Megbízható márkák 2009 felmérésében a Tesco az első az áruházláncok között. 2001-ben jelent meg először a Reader s Digest Európai Megbízható márkák felmérése, melynek elsődleges célja az európai márkák fogyasztói bizalmának feltérképezése. Az idei tanulmány a 15 legmegbízhatóbb magyar márka közé sorolta a Tesco-t.

A gazdasági világválság hatásait számos tanulmány, kutatás igyekszik felmérni. Az Európai Megbízható márkák 2009 felmérés többek között a fogyasztói bizalom változását mérte a 2008. augusztus-októberi időszakban, de emellett vizsgálta azt is, hogy az emberek mennyire tartják megbízhatónak a különböző foglalkozások képviselőit, és mennyire bíznak például az internetben és az EU-ban.

A válaszokból kiderül, hogy a válság még nem befolyásolta jelentősen a fogyasztókat, sőt, az erős márkák stabilan őrzik korábban megszerzett helyüket - az eredmény éppen ezért fontos visszajelzés mind a fogyasztók, mind a vállalatok számára.

Az Európai Megbízható márkák felmérésben minden ország évről-évre lehetőséget kap arra, hogy a húsz közös kategória mellett felállítson egy sorrendet azon márkákból, amelyek nem szerepelnek a közös kategóriákban. A magyarországi listán élelmiszer-áruházlánc kategóriában a Tesco-Global Áruházak Zrt. végzett az első helyen.

"Nagy örömmel értesültünk arról, hogy a magyar fogyasztók a Tesco-t ítélték a legmegbízhatóbb áruházláncnak. Köszönjük vásárlóinknak, bizalmukat és a 22 ezres Tesco csapatnak a nagyszerű munkát, amelynek eredményeként elnyertük ezt a minősítést. Ez a vélemény pozitív visszajelzés számunkra, hogy jó úton haladunk" - mondta Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Forrás: MTI-OTS, Tesco Kommunikáció

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 2. szombat
Lujza
9. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. március 2. 19:16
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm