17 °C Budapest

A Tesco lett hazánk legmegbízhatóbb áruházlánca!

2009. március 27. 13:30

A Reader s Digest Európai Megbízható márkák 2009 felmérésében a Tesco az első az áruházláncok között. 2001-ben jelent meg először a Reader s Digest Európai Megbízható márkák felmérése, melynek elsődleges célja az európai márkák fogyasztói bizalmának feltérképezése. Az idei tanulmány a 15 legmegbízhatóbb magyar márka közé sorolta a Tesco-t.

A gazdasági világválság hatásait számos tanulmány, kutatás igyekszik felmérni. Az Európai Megbízható márkák 2009 felmérés többek között a fogyasztói bizalom változását mérte a 2008. augusztus-októberi időszakban, de emellett vizsgálta azt is, hogy az emberek mennyire tartják megbízhatónak a különböző foglalkozások képviselőit, és mennyire bíznak például az internetben és az EU-ban.

A válaszokból kiderül, hogy a válság még nem befolyásolta jelentősen a fogyasztókat, sőt, az erős márkák stabilan őrzik korábban megszerzett helyüket - az eredmény éppen ezért fontos visszajelzés mind a fogyasztók, mind a vállalatok számára.

Az Európai Megbízható márkák felmérésben minden ország évről-évre lehetőséget kap arra, hogy a húsz közös kategória mellett felállítson egy sorrendet azon márkákból, amelyek nem szerepelnek a közös kategóriákban. A magyarországi listán élelmiszer-áruházlánc kategóriában a Tesco-Global Áruházak Zrt. végzett az első helyen.

"Nagy örömmel értesültünk arról, hogy a magyar fogyasztók a Tesco-t ítélték a legmegbízhatóbb áruházláncnak. Köszönjük vásárlóinknak, bizalmukat és a 22 ezres Tesco csapatnak a nagyszerű munkát, amelynek eredményeként elnyertük ezt a minősítést. Ez a vélemény pozitív visszajelzés számunkra, hogy jó úton haladunk" - mondta Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Forrás: MTI-OTS, Tesco Kommunikáció

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 29. csütörtök
Mihály
39. hét
Szeptember 29.
Nemzetközi kávé nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?