16 °C Budapest

Most kell rohanni: mától félárasít a Tesco!

Pénzcentrum
2008. december 12. 05:38

A legtöbben nem kapkodják el a karácsonyi bevásárlást, a roham az utolsó pillanatokra marad, sőt sokan azt fontolgatják, hogy az ünnep utáni leárazásokat kellene célba venni a lehető legnagyobb megtakarítás kiharcolásához.

Ezen a hozzáálláson igyekszik változtatni Nagy-Britannia elsőszámú kiskereskedője, a Tesco, mely a szigetországi áruházaiban mintegy ezer termék árát csökkenti felére mától. A leárazott termékek között a kerékpártól a húsig, parfümökig, karácsonyi ételekig és különféle ajándékokig gyakorlatilag minden megtalálható.

A Tesco kereskedelmi igazgatója az akció bejelentésekor kiemelte, hogy vásárlóik kifejezetten igyekeznek halogatni a bevásárlást a nagyobb akciókra várva, ezért a Tesco megtette azt a lépést, ami alapján értelmét veszti a további kivárás.

Az ICM kutatása szerint idén a megkérdezettek csupán 73%-a nyilatkozott úgy, hogy már legalább egy karácsonyi ajándékot megvett, míg tavaly ilyenkor ez az arány 78%-os volt. Az Experian hitelminősítő kutatása szintén azt mutatja, hogy idén a vásárlók száma elmarad a tavalyi szinttől. Durva akciókban mindenestre nincs hiány, az eredményeket pedig meglátjuk a csúcsszezon után.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?