24 °C Budapest

Luxusüzletet nyit az Andrássy úton az ismert svájci óragyár!

Pénzcentrum
2008. november 18. 10:41

A budapesti Andrássy úton újabb luxusmárka nyitja meg rövidesen üzletét. A többek között a Forma 1-ből is ismert, világhírű svájci óragyár a TAG Heuer luxusbutikja az első ilyen márkabolt lesz az európai kontinensen.

December elején maga a TAG Heuer cég tiszteletbeli elnöke, Jack W. Heuer nyitja meg a budapesti Andrássy úton a méltán népszerű luxusmárka speciális boltját. A svájci születésű Jack Heuer egyébként annak az Edouard Heuernek a dédunokája, aki 1860-ban alapította a Heuer óragyárat.

Bár a világ jelentős részén a recessziótól tartanak, a nagy luxusmárkák sorra jelennek meg saját exkluzív boltjaikkal Budapesten. Ebből a sorból a TAG Heuer sem kívánt kimaradni. Abban bíznak, hogy már Magyarországon is kialakult egy olyan társadalmi réteg, amely igényli a különleges termékeket, van pénze, hogy megfizesse és van ízlése, hogy tudja, mit akar a pénzéért. Akkor inkább itt költse el azt el, mint máshol a világban. Karácsony előtt luxuscikkekből is több fogy természetesen, mint máskor, ezért nyit a bolt még a nagy bevásárlási roham előtt, december 4-én.

Bár a TAG Heuer népszerű luxusórái eddig is elérhetőek voltak a magyar fővárosban, ez az üzlet az első a maga fajtájában, nemcsak Magyarországon, hanem az egész kontinensen. Itt ugyanis elsőként jelennek majd meg a márka legújabb termékei: például a Grand Carrera lenyűgöző első példányai. Ezek az ékszernek is pompás műszaki remekek ma a legkedveltebb luxustermékek közé tartoznak.

Magyarországon egyébként a TAG Heuer rajongók klubjának több mint 1000 lelkes tagja van - nyilván ez is sokat nyomott a latban, amikor helyet kerestek a luxusboltnak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Itt ugyanis nemcsak luxuscikkeket, a svájci óraipar remekeit forgalmazzák - hanem igazán fényűző körülmények között várják a vásárlókat és az érdeklődőket. A cég svájci központja ugyanis még azt is előírta a magyar beruházóknak, hogy milyen márványt kell felhasználni a padlóhoz, vagy milyen különleges trópusi fát szükséges alkalmazni a belső burkolatokhoz és a bútorokhoz, hogy a berendezés összhangban legyen ezekkel a nemesen elegáns órákkal.

A cég filozófiájának kulcsszavai a presztízs, a teljesítmény, az avantgárd technológia és az abszolút megbízhatóság - természetesen Budapesten is.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 13. szombat
Ipoly
32. hét
Augusztus 13.
A balkezesek világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?