3 °C Budapest

Iparági méretű útlevéllopás csaláshoz

Pénzcentrum
2008. október 27. 09:30

Különböző kelet-európai csoportok iparági méretben igényelnek segélyt bevándorlóktól lopott útlevelekkel, illetve hamisított születési anyakönyvi kivonatokkal - derült ki a britek által indított nyomozásból.

A bűnözők szerte az Egyesült Királyságban hajléktalanokkal üzletelnek, az útlevelük kell nekik. Mások születési anyakönyvi kivonatot hamisítanak, az egyébként nem létező gyermek után így igényelnek támogatást.

A bűnözők hetente 6000 fonttal (2,1 millió forinttal) rövidítették meg a brit szociális jóléti rendszert, amely egyébként becslések szerint évi 170 millió fontot (58 milliárd forintot) fizet ki a Kelet-Európából érkező bevándorlóknak.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57