22 °C Budapest

Hillary már csak a matematikában bízhat! Obama nyert?

Pénzcentrum
2008. június 4. 09:45

Barack Obama bejelentette, hogy megszerezte az elnökjelöltséghez szükséges számú delegátust, Hillary Clinton elfogadná az alelnök-jelöltséget is, de még mindig nem mondta ki, hogy veszített. Obama már előre megírta győzelmi beszédét, amiben kétséget sem hagyott, hogy ő lesz a demokrata jelölt - írja a Népszabadság.

Az első afroamerikai elnökjelölt méltatta vetélytársa munkáját, nagy fegyverténynek tekinti, hogy felül tudott kerekedni a kampány során. Nincs sok idő bánkódni, a politikus szerint a demokratáknak egyesíteni kell erőiket és közösen kell felülmúlni a republikánus jelöltet, John McCain-t.

Bírálta a republikánus jelöltet, mivel az kijelentette, hogy folytatná Bush Irak-politikáját, Obama szerint meg kell kezdeni a kivonulást és az irakiaknak felelősséget kell vállalni a jövőjükért. Obama mellett McCain is kiemelte Hillary munkáját, ezzel is udvarolt a Clinton-tábornak.

A volt First Lady még nem mondta ki a vereséget, de a számok azt mutatják, hogy csak matematikai esélye van az elnökjelöltségre. Az elemzők szerint Hillary napokon belül bejelenti és elismeri Obama győzelmét.

Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 20. szombat
István
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?