Gőzerővel készül az Eb-re a Magyar Televízió

Pénzcentrum
2008. május 8. 09:00

Az egy hónap múlva kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság lázában ég a Magyar Televízió. A köztévé mind a 31 mérkőzést közvetíti, helyszíni élő tudósításokkal jelentkezik, valamint a döntő napján a Híradó is Bécsből jelentkezik majd - írja a Világgazdaság.

A televízió nagy hangsúlyt fektet idén a sportközvetítésekre, az EB után kezdődnek az olimpiai játékok Pekingben. Még ebben a hónapban megkezdi működését a telesport.hu, melyen keresztül elektronikus úton is figyelemmel kísérhetjük majd a sportesemények alakulását.

Megkezdték a hirdetési helyek értékesítését, amelyek iránt óriási az érdeklődés. Az MTV több mint egymilliárd forintért vásárolta meg a két sportesemény tévés és internetes közvetítési jogait. Állami támogatás hiányában az 500-600 millióra becsült reklámbevételek nem fedezik a kiadásokat.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?