11 °C Budapest

Dupla Superbrand lett az ingatlan.com

Pénzcentrum
2008. május 7. 13:45

2008-ban az ingatlan.com egyedülálló módon megkapta a Superbrands és az első alkalommal odaítélt Business Superbrands minősítést is.

A média, marketing és tudomány vezető képviselőiből álló Superbrands Bizottság tagjai úgy döntöttek, hogy az ingatlan.com márkanév mind a fogyasztók, mind az üzleti partnerek szemében a minőséget és megbízhatóságot képviseli, vagyis az ingatlan.com jogosult a Superbrands és a Business Superbrands címek viselésére is. A márkák kiválasztásához a Magyar Szabadalmi Hivatal 95 000 nemzeti védbejegyzést tartalmazó adatbázisa, illetve az üzleti márkák esetében az 500 000 bejegyzett magyar vállalkozásból kiszűrt 3000 cég listája volt a kiindulási pont.

Business Superbrands 2008-ban először - az ingatlan.com-nak is

A nagyközönség számára kevésbé látható, idén először díjazott B2B márkák legkiválóbbjai közé is bekerült az ingatlan.com. Talán nem minden felhasználó tudja, de a 200 ezer ingatlanhirdetést tartalmazó adatbázis felépítésében, frissen tartásában fontos szerepe van az ingatlan.com 1400 ingatlanközvetítő partnerének, akik a cég B2B szolgáltatásának, az "ingatlan.com office"-nak előfizetői és mindennapi használói.

Fejlesztés és a vevő fejével gondolkodás az ingatlan.com titka

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az ingatlan.com 10 éves sikertörténete két pillérre épül: egyrészt folyamatosan fejlesztik az oldalt, másrészt a fogyasztók - vagyis látogatók és partnerek - igényeihez igazítják szolgáltatásaikat. Így akár keres, akár kínál, vagy csak információt gyűjt az oldalon, mindenki hatékonyan és gyorsan érheti el célját. Az ingatlan.com pedig egyre közelebb kerül saját céljához, ahhoz, hogy adatbázisában az összes magyarországi eladó és kiadó, magánszemélyek és cégek által hirdetett ingatlan megtalálható legyen.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?