-3 °C Budapest

Újra landol a SkyEurope

Pénzcentrum
2008. február 7. 09:30

Visszatérhet a SkyEurope a magyar piacra: akár már a nyári időszakban egy észak-olaszországi városba is eljuthatnak az utasok, ha Ferihegyen felszállnak a társaság Prágából Triesztbe tartó járatára. A későbbiekben további célpontok is szóba jöhetnek - írja a Világgazdaság.

A cég hivatalos le- és felszállási résidőt még nem kért a Budapest Airporttól, de erre bármikor sor kerülhet, és viszonylag könnyen meg is kaphatja. A légitársaság tavaly október végén bezárta budapesti és krakkói bázisát, a kapacitás átszervezése révén flottájával Bécsre, Pozsonyra és Prágára összpontosította üzemelését.

Ahhoz, hogy érdemes legyen ismét Ferihegyen állomásoztatni néhány gépet, valódi kedvezmények kellenek, illetve növekednie kell a magyarok kiutazási hajlandóságának. Az általános gazdasági helyzet romlása és a kereslet-visszafogás miatt egyelőre csak az előbbi valósul meg, ugyanis a Budapest Airport végre felismerte, hogy e nélkül nem megy.

Januártól így új tarifát vezetett be, ennek keretében sokkal többet takaríthat meg egy cég, ha új európai járatot indít ide. Szollár Domokos szóvivő így fogalmazott: három év alatt akár 300 ezer eurót is megtakaríthat egy fapados.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 29. vasárnap
Adél
4. hét
Január 29.
Balassagyarmat napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?